Alina Puşcaş şi soţul ei, aşa cum nu i-ai mai văzut niciodată! Îţi vine să crezi ca frumoasa şi supla vedetă tv mănâncă AŞA CEVA? VIDEO EXCLUSIV!

Alina Puşcaş are corp de manechin, dar uite ce mănâncă. N-ai fi crezut...

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Alina Puşcaş are o viaţă frumoasă şi reuşeşte să îmbine perfect cariera cu rolul de soţie şi cu cel de mamă. O ajută însă şi partenerul ei care îi oferă sprijin, înţelegere, răsfăţ şi deseori surprizele atât de râvnite de urmaşele Evei. 

Medicul stomatolog Mihai Stoenescu şi celebra prezentatoare tv ies frecvent doar ei doi şi se simt bine atât la o plimbare prin parc, cât şi la cumpărături sau la restaurant.

Alina Puşcaş are corp de manechin, dar uite ce mănâncă. Burgerii arată de nota 10.

Paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins pe îndrăgostiţi la un restaurant de pe Primăverii, celebru pentru preparatele cu vită.

fara descriere

Îmbrăcaţi sport şi relaxaţi, protagoniştii noştri s-au bucurat ca doi copii când au văzut minunăţiile de burgeri cu cartofi prăjiţi pe care le-a adus ospătarul.

Câteva minute au uitat de conversaţei şi de orice altceva din jurul lor şi s-au concentrat doar pe mâncarea apetisantă din farfurie. Şi nu ne miră...Burgerii din imagini sunt într-adevăr bombe calorice, dar al naibii de gustoşi şi aspectuoşi..

fara descriere

 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate