Alina și Ilan Laufer au decis. Părinții nu își vor boteza gemenii dintr-un motiv șocant: "Nu vom face botez..."

Alina și Ilan Laufer au decis că nu își vor boteza gemenii. Ce spun proaspeții părinți?

Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Alina Laufer a născut prematur, în data de 15 februarie, gemeni. Pentru o perioadă destul de lungă de timp, soția politicianului a stat internată în spital cu aceștia. După ce au fost externați, vedeta a primit tot mai multe întrebări despre creștinarea bebelușilor. Incredibil ce a răspuns. 

Alina Laufer nu își botează gemenii

În ultima perioadă, Alina Laufer a primit extrem de multe întrebări despre botezul micuților. Cu toate acestea, vedeta nu a vrut să dea prea multe detalii despre subiectul acesta, până, astăzi, când a vorbit, în cadrul unui interviu, despre motivul pentru care nu își creștinează gemenii. 

Citeste si: Alina și Ilan Laufer au ieșit la plimbare cu gemenii! Cum se simte vedeta la momentul actual

Mai exact, soția politicianului a dezvăluit faptul că la evrei nu există acest obicei și va trebuie doar să respecte circumcizia pentru băiețel. Însă, Nathaniel a fost prea mic și au așteptat momentul potrivit. 

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

“Nu vom face botez, la evrei nu există acest obicei.

Va trebui să facem circumcizia, însă Nathaniel a fost prea mic. Nu puteam face acum, în pandemie, petrecere. O să facem însă un party cu prietenii și familia cand scăpăm de pandemie”, a explicat Alina Laufer.

Alina și Ilan Laufer au decis. Părinții nu își vor boteza gemenii dintr-un motiv șocant: "Nu vom face botez..."

De asemenea, Alina Laufer a mai adăugat faptul că a pornit și într-o mică călătorie alături de familia ei, iar totul a decurs perfect. 

Citeste si: Ilan Laufer a dat vestea cea mare! Soția politicianului și gemenii născuți prematur se întorc acasă: „M-am rugat zilnic la Dumnezeu"

“Am plecat cu cei mici. Am fost la părinții mei, în Prahova. Am vrut să vedem dacă ne descurcăm, au fost foarte cuminți și am căpătat curaj. Vrem să plecăm cu ei în vacanță, pentru că am stat foarte mult în spital și în casă.

Suntem doi părinți fericiți, eu și Ilan ne sincronizăm perfect. Mă ajută la băiță și a făcut și o tură de noapte”, a mai dezvăluit soția lui Ilan Laufer în cadrul interviului oferit de acasă.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Alina Laufer a născut gemeni! Care este starea de sănătate a soției politicianului Ilan Laufer

Noi detalii despre starea de sănătate a Alinei Laufer! Gemenii se află Terapie Intensivă și îi poate vedea doar 10 minute pe zi

Alina Laufer, primele declarații de pe patul de spital! Cum se simte soția lui Ilan Laufer: "Orice zi câștigată este binevenită"

Horoscop Zilnic Marți 15 Iunie 2021: Berbecii trebuie să elimine anumite persoane din viața lor

Poți rămâne FĂRĂ BANII DE PE CARD! Băncile au anunțat ce este total obligatoriu să facem

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cine este tatăl copilului Andreei Mantea? S-a aflat adevărul! Nu este Cristi Mitrea!

S-au aflat toate efectele Pfizer. Un expert rupe tăcerea. Toți cei care s-au vaccinat trebuie să știe

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies