Alina Sorescu, o femeie implinita! Vezi care este locul in care se simte cel mai bine - "Acolo imi retraiesc copilaria!"

Distribuie pe:

fara descriere

 

Artista si-a deschis o afacere de care este foarte mandra. La atelierul de muzica Alina Sorescu se simte foarte bine si spune ca ori de cate ori merge acolo si petrece timp cu elevii sai ajunge sa isi retraiasca copilaria, o perioada foarte draga ei.


“Sunt multi copii talentati care ar putea sa isi cultive harul cu care s-au nascut. Este de dorit ca parintii sa isi indrume copiii inca de la varsta frageda spre astfel de activitati artistice. Cursurile de acest gen ii ajuta nu doar sa isi cizeleze modul de interpretare vocala, ci si sa devina dezinvolti atunci cand sunt in centrul atentiei.

Imi place enorm sa le impartasesc celor mici din trucurile pe care le-am invatat in toti acesti ani petrecuti pe scena si pe sticla. Am dezvoltat propriile mele metode de captare a atentiei si de a-i determina sa studieze cu placere", a spus ea.

Sotia lui Alexandru Ciucu si-a indeplinit o dorinta mai veche in momentul in care a pus bazele atelierului.

"Este provocarea vietii mele de pana acum si un vis implinit, locul in care ma incarc cu energie pozitiva si prin care imi retraiesc copilaria!”, a declarat Alina Sorescu pentru Agentia de presa mondena.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate