Alina Sorescu, prima reacţie după ce s-a vorbit despre despărţire: "Absolut nimic extraordinar"

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au fost filmaţi de paparazzii WOWBiz.ro în mall, iar în imagini părea că nu îşi mai vorbesc.

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

fara descriere

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au ieşit împreună la cumpărături, dar au stat în tăcere tot timpul. Vezi aici imaginile cu ei la mall.

Alina Sorescu neagă că ar avea probleme în căsnicie.

Cântăreaţa care are două fetiţe cu Alexandru Ciucu susţine că mariajul ei funcţionează normal. Alina Sorescu susţine că ea şi soţul ei erau doar obosiţi, aşa că au decis să meargă la film pentru a se relaxa.

fara descriere

„Eram într-o seară la mall, ca doi oameni absolut normali, mi se pare un pic exagerat ce s-a scris. Repet, eram doi oameni după o zi de cumpărături, în care am avut treabă. Ne-am dus la un film, absolut nimic extraordinar. E absurd ce concluzie se trage", a declarat Alina Sorescu în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Văduva piticului Colorado și-a refăcut viața, la trei ani de la moartea soțului! ”Îmi era teamă să nu clachez”

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu sunt căsătoriți de opt ani

Alina Sorescu s-a născut pe 14 iulie 1986, în Bucureşti şi e o cântăreaţă şi prezentatoare TV. Artista e căsătorită cu Alexandru Ciucu (41 de ani) din 12 septembrie 2010 şi soţia lui și au două fete, pe Elena Carolina şi pe Ana Raisa. Vedeta nu a ascuns faptul că, în timpul căsătoriei au existat și momente mai puțin plăcute, dar că, datorită iubirii, comunicării și respectului, au găsit soluții ca să meargă mai departe împreună.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate