Alina Vidican e la pământ, totul se prăbuşeste în jurul ei! După despărţirea de Borcea, afacerile din SUA ale blondei au ajuns în ruină! Cele 4 firme de imobiliare sunt inactive, nu i-a mai rămas decât restaurantul din Miami! EXCLUSIV

E clar că afacerile din SUA ale Alinei Vidican sunt în ruină. Ea şi fostul soţ, Cristi Borcea, au mizat greşit pe imobiliare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că afacerile din SUA ale Alinei Vidican sunt în ruină. Pe vremea când era măritată cu Cristi Borcea, Alina a devenit manager sau preşedinte la trei companii înregistrate în America, toate activând în domeniul imobiliar: "ACB USA, LLC”, „ACB USA Properties Inc” şi „AIVID USA Properties Inc”. (vezi ce bărbat a vrut să o agaţe pe Alina Vidican)

Afacerile din SUA ale Alinei Vidican sunt în ruină. Nu a depus bilanţurile anuale

Mai mult, ea a înfiinţat şi compania “Pintea Properties of Florida”, condusă în acte de mama ei, Maria Vidican. În ultimii ani, afacerile au fost neglijate de Vidican, mai ales că a intervenit şi divorţul de Borcea. Asfel, toate aceste firme figurează în prezent ca inactive, pentru că nu s-au depus bilanţurile anuale ale acestora.

fara descriere

Afacerile din SUA ale Alinei Vidican sunt în ruină. Restaurantul e în grija unor prieteni

Informaţiile arată că afacerile din SUA ale Alinei Vidican sunt în ruină. Pe numele fostei soţii a lui Borcea se mai află şi firma “Capone Star, LLC”, înfiinţată în 2011, cea prin care îşi desfăşoară activitatea restaurantul cu specific românesc „La Vendetta”. De restaurant se ocupă nişte prieteni români ai Alinei, pentru că ea nu locuieşte tot timpul în SUA.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate