Vedete

Alina Vidican, in al noualea cer dupa ce a aflat ca Borcea NU se insoara cu Valentina Pelinel! Informatii EXCLUSIVE

Alina Vidican este, in aceasta perioada, in al noualea cer. Iar motivul este legat de fostul ei sot, Cristi Borcea si de decizia pe care acesta a luat-o cu privire la partenera lui de viata, Valentina Pelinel.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Mai exact, spun surse foarte bine informate, vestea pe care Gigi Becali a dezvaluit-o cu privire la casatoria dintre Valentina Pelinel si Cristi Borcea, a facut-o pe Alina Vidican sa exulte, la mii de kilometri de Romania, in Miami.

Astfel, dupa ce Gigi Becali, fostul lor nas, a dezvaluit ca Borcea nu se va recasatori si ca el are informatia chiar din gura omului de afaceri, Alina a sunat imediat, in Romania, pentru a se asigura de veridicitatea informatiei. Si, cum i-a fost confirmata, Alina Vidican, rivala Valentinei Pelinel, s-a bucurat enorm.
Si, fericita pana peste poate, ea si-a sunat familie, impartasindu-le vestea primita, bucurandu-se pana peste poate la ideea ca ea a fost ultima femeie care, cu adevarat, i-a purtat numele fostului actionar diamovist, fiind astfel convinsa ca relatia pe care a avut-o ea cu Borcea a fost una de o profunzime fara margini, neegalata de vreo alta femeie… Si, ne-au mai precizat sursele citate, acest lucru o face sa se gandeasca sa vina cat mai repede in Romania, alaturi de cei doi copii ai lor, pentru a se vedea cu Borcea si pentru a mai discuta de viitorul micutilor.

Cristi Borcea, divort dificil de Alina Vidican

Borcea a mai fost casatorit de doua ori pana acum. Cu Mihaela, prima sotie, fostul actionar de la Dinamo are trei copii (pe Patrick si gemenii Angelo si Antonia Melissa), iar din mariajul cu Alina Vidican au rezultat doi copii (Alexandru si Gloria). La casatoria cu Alina, Cristi Borcea l-a avut nas pe Gigi Becali, iar despartirea dintre cei doi a fost extrem de dificila, divorul durand suficient de mult incat sa provoace o groaza de speculatii. La randul ei, Valentina Pelinel a mai fost casatorita cu Cristian Boureanu.
 

Galerie foto