Alina Vidican începe tare prost anul 2020! Ce i se întâmplă fix de Bobotează

Ziua de Bobotează este, cel puțin teoretic, una de sărbătoare, iar lumea, de cele mai multe ori, chefuiește cu această ocazie. Anul 2020 însă, pentru Alina Vidican nu va aduce o Bobotează prea.. fericită.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Nu de altceva, dar începutul anului 2020 o va găsi pe Alina Vidican în fața judecătorilor, ultimul termen al procesului pe care îl are cu Poliția Americană fiind pus chiar în ziua de Bibitează.

Citeste si: Alina Vidican ar face orice ca să scape! Ce noi probe sunt cerute în procesul din America al fostei soții a lui Cristi Borcea EXCLUSIV

Citeste si: Alina Vidican, schimbări uriașe! Ce a făcut fosta soție a lui Cristi Borcea, la Miami și cum a scăpat de tot ceea ce o mai lega de afacerist

Citeste si: Ce a făcut Alina Vidican pentru a impresiona autoritățile americane! Fosta soție a lui Cristi Borcea e gata de orice să scape de probleme EXCLUSIV

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Astfel, cu o zi înainte de a-și sărbători onomastica – Alina Vidican purtând și numele de Ioana – fosta soție a lui Cristi Borcea va fi nevoită să își demonstreze nevinovăția în fața magistrațiolor americani, în  caz contrar riscând, pe lângă o amendă usturătoare și cheltuieli de judecată, sancțiuni cât se poate de serioase din partea autorităților.

fara descriere

Iar în ziua de Bobotează Alina Vidican trebuie să facă tot ce îi stă în putință pentru ca magistrații americani să nu o găsească vinovată pentru că ar fi condus bolidul pe care îl deține într-un mod în care ar fi pus în pericol pe ceilalți participanți la trafic. În caz că nu va reuși, iar magistrații o vor găsi vinovată, Alina Vidican va avea de tras din cauza unui dosar penal care îi va păta cazierul și care ar putea să o încurce teribil de mult în procedurile pe care trebuie să le îndeplinească pentru obținerea cetățeniei americane.

 

Alina Vidican și-a schimbat mașina

Ajunsă în Statele Unite, după divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican a decis că trebuie să treacă peste trauma trăită în România la bordul unei mașini de calibru. Așa că și-a ”tras” un Porsche de toată frumusețea, mașina cu pricina fiind folosită timp de doi ani și preț de câteva amezi pentru viteză. Doar că, de curând, Alina Vidican a decis că este cazul să își cumpere un bolid mai ”șmecher”. Și, cum a avut o serie de negocieri cât se poate de serioase, susțin sursele noastre, cu Cristi Borcea pentru ca să nu își facă apariția în România și, astfel, Valentina Pelinel să aibă liniștea asigurată în acea perioadă dificilă, în care omul de afaceri era închis, Alina Vidican și-a schimbat și... mașina.

fara descriere

Și, cum operațiile estetice pe care și le-a făcut în ultimii ani au transformat-o într-o adevărată divă, Alina Vidican s-a gândit că cel mai bine s-ar asorta cu o mașină roșie. De preferință italiană. Așa că, fără să stea pe gânduri, și-a cumpărat un Ferrari, mașină care, susțin sursele noastre, a costa bine peste 200.000 de dolari, măcar pentru că este din 2018.

 

Alina Vidican şi Cristi Borcea, divorţ cu probleme

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor, timişoreanca primind o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară, precum şi afacerea din Miami. Între timp, Cristi Borcea a fost eliberat condiţionat din închisoare, el fiind condamnat în "Dosarul transferurilor", și, divorțat de Alina Vidican, s-a căsătorit în toamna anului trecut cu Valentina Pelinel, cea care i-a dăruit gemeni, după ce a născut şi un băieţel, Milan.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate