Alina Vidican, mesaj arogant pentru Cristi Borcea! "Dacă vrei să-ţi vezi copiii..." EXCLUSIV

Alina Vidican a decis să se întoarcă în România în perioada Sărbătorilor de Iarnă, alături de cei doi copii ai ei şi ai lui Cristi Borcea. Doar că ea va sta la Timişoara în toată această perioadă...

După ce a luat decizia să se întoarcă în România, pentru două săptămâni, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, Alina Vidican a luat hotărârea să nu mai bată în lung şi în lat ţara, aşa cum făcea până acum.

”Nu se va mai plimba între Timişoara şi Bucureşti, nu va merge nici la Poiana Braşov pentru schiat. A decis să rămână la Timişoara, dacă vrea să schieze va merge pe pârtiile din apropiere, din Munţii Banatului. Nu mai vrea să se obosească alergând de colo-colo pentru a-l vedea pe Cristi Borcea sau pentru ca acesta să se joace puţin cu copiii lor”, ne-a explicat o sursă apropiată familiei timişorencei.

Mai mult decât atât, susţin sursele noaptre, Alina Vidican i-a transmis lui Cristi Borcea că, dacă vrea să îşi vadă copiii în carne şi oase, se poate deplasa el până în vestul ţării. ”Are totuşi un hotel, deci ar avea unde să locuiască o zi sau două dacă vrea să îi vadă pe copii. Alina nu are nimic împotrivă să îi lase pe micuţi şi cu tatăl lor, aşa că a propus să se deplaseze el la Timişoara daca doreste sa-si vada copiii”, ne-a mai spus sursa citată.

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat! Fostul acţionar dinamovist s-a însurat cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poartă Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat, şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea.

Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor. Între timp, Cristi Borcea a fost eliberat condiţionat din închisoare, el fiind condamnat în "Dosarul transferurilor".
De curând, Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au decis să devină şi oficial un cuplu, cei doi spunând un “Da” hotărât în faţă ofiţerului Stării Civile. După ce au semnat actele, cei doi proaspăt însurăţei s-au îndreptat spre un local de lux din Nordul Capitalei, extrem de discret, şi, alături de prietenii lor apropiaţi, au petrecut până dimineaţă… Apoi, luna trecută, Borcea şi Valentina
au chefuit la Budapesta, cei doi căsătorindu-se religios acolo şi au avut o petrecere fabuloasă în Capitală Ungariei.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i Romania!”, Noi detalii despre <povestea de dragoste> dintre Simona Mărgăian și italianul Francesco Thiela

Ce s-a întâmplat între Smiley și Alex Velea? EL a pus capăt prieteniei: „A încetat să-i mai răspundă la telefon”

Cine sunt Andrii şi Bogdan Kalashnyk, semifinaliştii de la Românii au Talent 2021. Concurenţii: "Vom face o acrobaţie în premieră"

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

Se modifică SALARIUL MINIM! Reguli noi pentru milioane de români. Cine îl va primi

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

A murit omul care a dat lumii o idee genială. E folosită pe toată Planeta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies