Alinka la un pas sa fie sechestrata intr-un club din Italia. Bodyguarzii au facut scut in jurul ei

Alina Crisan, alias Alinka, a trait recent o experienta pe care nu o va uita prea curand, o intamplare care i-a schimbat perceptia fata de publicul ei.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descrierefara descriereInvitata sa canta intr-un club cunoscut din Italia, frecventat in mare parte de romanii stabiliti in acesta tara, cantareata a acceptat sa concerteze. Cantarea a avut loc intr-o seara de weekend, clubul umplandu-se pana la refuz de cupluri de indragostiti, admiratori si gastile unor clienti care isi aniversau ziua de nastere in acel loc.

In timp ce artista canta coveruri celebre, dar si piese din repertoriu personal, pe scena, doua cupluri de dansatori se unduiau lasciv ca sa anime atmosfera. La un moment dat insa, desi Alinka nu era imbracata provocator, ba din contra, doi trei petrecareti, care consumasera bauturi alcoolice in exces, au prins curaj si au inceput sa faca glume cu artista.

fara descrierefara descriereFara sa banuiasca ce va urma, acesta le-a zambit si s-a aplecat de mai multe ori spre ei, moment in care cei trei barbati au interpretat gesturile Alinkai ca pe un indemn si au inceput sa puna presiune pe artista. Totul a culminat la finalul concertului, cand Alinka a avut nevoie de ajutorul baietilor de la paza, bodyguarzii punandu-i la punct pe clubberii chercheliti si facand scut in jurul cantaretei speriate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate