Alinu AJ, mesaj sfâșietor la 2 ani de la moartea Denisei: ”Ești departe, dar ne vom revedea”

Alinu AJ nu poate trece peste moartea Denisei Răducu și a postat un mesaj emoționant la 2 ani de la moartea ei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Cântărețul Alinu AJ a scris un mesaj sfâșietor la doi ani de la moartea Denisei Răducu. Alinu era văr cu regretata solistă care a părăsit această lume pe 23 iulie 2017.

”Au trecut deja doi ani si tot nu îmi vine sa cred. Pentru mine traiești si vreau să mă gândesc că ești plecată undeva departe și într-o zi ne vom revedea. Înca nu iți spun adio...”, a scris Alinu AJ pe contul lui de socializare, în dreptul unei fotografii alb-negru cu Denisa Răducu.

fara descriere

Citeste si: Tatăl Denisei Răducu are sufletul distrus, la doi ani de la moartea fiicei! ”Oamenii din jurul ei care au jefuit-o şi au distrus-o”

Citeste si: Apropiatii Denisei Manelista au avut un soc! Au crezut ca o vad pe artista, dar de fapt era Bernadette de la Puterea Dragostei! Asemanarea e incredibila!

Citeste si: „Vraciul” Denisei Manelista s-a dus în pelerinaj la Muntele Athos: „Mulțumesc bunului Dumnezeu că am reușit să ajung pe muntele sfânt”

fara descriere

Alinu AJ spune că a fost extrem de afectat de moartea Denisei și spune că simte că oamenii au început deja s-o uite. Cântărețul și-a propus să-i păstreze vie memoria acestuia și merge des la mormânt, pentru a-i aprinde o lumânare.

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate