ALL STARS POKER SHOW a marcat cu succes parteneriatul dintre 888poker și PokerRoom București

Autor: Redactia WOWbiz

Duminică, 12 martie, 888poker împreună cu PokerFest România și PokerRoom București au marcat un nou parteneriat prin organizarea unui super turneu de poker live la care au participat CEO-ul și fondatorul PokerFest România - Sorin Constantinescu alături de personalități marcante din lumea muzicii, a sportului și a televiziunii: Elena Ionescu (cântăreață și câștigătoarea Survivor România 2020, Majda Sandra Aboulumosha (actriță), Cătălin Cazacu (campion la motociclism), What’s Up (cântăreț și textier) și Lino Golden (cântăreț).

La eveniment au mai participat celebrii „matinali” Răzvan și Dani, noii ambasadori ai 888, precum și Cătălina Constantinescu, prezentatoarea 888poker Midnight Poker TV Show. Evenimentul a avut loc pe data de 12 martie, de la ora 16:30, la PokerRoom București (Piața Alba Iulia, Nr. 2) și a fost transmis live pe canalul de YouTube PokerFest România.

Cu astfel de invitați speciali, reuniți la aceeași masă de poker, evenimentul nu avea cum să fie decât unul de mare succes. Pe tot parcursul turneului, atmosfera a fost excelentă, iar în heads-up au ajuns Cătălin Cazacu și frumoasa Majda Sandra Aboulumosha.

Zeița Fortuna a fost alături de Majda, care a câștigat acest eveniment special învingându-l pe Cătălin Cazacu cu o mână T7 offsuited vs. 57 suited. Ambii jucători au reușit să formeze mâini bune, însă chinta Majdei (la 10) a fost mai puternică decât cea a lui Cătălin (la 9).

Intervievată de Cătălina Constantinescu înainte de startul All Stars Poker Show, Majda a declarat că a venit cu inima deschisă și cu gândul de a se distra, fără a avea ca scop principal câștigarea partidei de poker, în ciuda faptului că este o persoană competitivă. Totuși, frumoasa actriță a ținut să declare public că își dorește să plece cu trofeul, ceea ce s-a și întâmplat în cele din urmă. Puteți urmări întreaga acțiune de la All Stars Poker Show în videoclipul de mai jos:

Laura Olteanu, reprezentantul PokerFest România a declarat:

“Suntem încântați să colaborăm cu 888poker și PokerRoom București pentru acest eveniment deosebit. Sperăm să aducem o nouă perspectivă asupra jocului de poker și să îl popularizăm în rândul publicului larg din România.”

Tot în această perioadă (6-19 martie), PokerRoom București a găzduit și festivalul 888poker Bucharest Million, serie de turnee live cu premii garantate de 1.000.000 lei și un Main Event cu buy-in de 1.650 RON.

Fondată și lansată în 2002, 888poker este parte din compania 888 Holdings. De atunci, 888poker a crescut constant în popularitate și a devenit una dintre cele mai cunoscute și respectate platforme de poker online din lume. Platforma funcționează în deplină legalitate în România, fiind licențiată ONJN (L1160654W000324, valabilă în perioada 1 septembrie 2016 – 31 august 2026).

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Top 7 cele mai parfumate flori de primăvară pe care le poți lua la tine acasă

Cum treci mai ușor peste alergiile de primăvară. 3 sfaturi de la specialiști

Românca vedetă pentru adulți care a făcut furori cu felul în care prepară cocktailurile | GALERIE FOTO Fanii au taxat-o: „Ce poți face pentru bani... uimitor"

”Sunt îndrăgostită!” Andreea Mantea asistă la un moment plin de sinceritate în gala Casa Iubirii, duminică, 4 iunie 2023, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Rusalii 2023. Superstiții pentru marea sărbătoare din luna iunie! Ce nu au voie să facă creștinii ortodocși?

„Nu-l meriți.” Gina Pistol a primit mesaje răutăcioase la câteva zile, după ce s-a căsătorit cu Smiley

„Ascult muzica noastră și plâng la volan”. Cristina Ciobănașu, dezvăluiri emoționante la doi ani de la despărțirea de Vlad Gherman

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies