Alo, Politia, dormiti? I-am prins noi cand vindeau petarde! Material cu camera ascunsa

In Romania, legile sunt facute pentru a fi incalcate! Desi fapta este penala si se pedepseste cu inchisoarea de la trei luni la un an, petardele inca se vand in pietele din Romania. Reporterii WOWbiz.ro au reusit sa surprinda un individ care vindea "bombe" in Piata Crangasi din Bucuresti! ##VIDEO13598##

Distribuie pe:

fara descriereVanzatorul ne arata fara probleme arsenalul de bombeInitial, reporterii WOWbiz.ro au mers in Piata Obor din Capitala, unde este “Raiul” comerciantilor de telefoane, tigari de contrabanda si petarde. Aici insa tocmai se efectua o razie, iar infractorii fugeau cu petardele pe unde apucau de frica politiei. Potrivit unui tarabagiu din zona, petardele se vand in Obor zi de zi, chiar si dinainte de Craciun.

Jurnalistii au plecat mai departe si s-au oprit in Piata Crangasi, din sectorul 6. Nici nu s-au dat jos din masina, ca un individ “colorat” i-a luat in primire.

“Cautati petarde? Eu ce sa zic acu, daca ma arestati?”,  intreaba infractorul cu teama de reporterii nostri cu “fete de gabori”. Isi ia inima in dinti, dupa ce jurnalistii il conving ca nu sunt de la politie, si omul incepe sa arate tot arsenalul ascuns dupa cateva flori ofilite.

“100 de bombe, 30 de lei. Hai ca nu sunt scumpe”, incearca el sa-i ademeneasca pe “clienti”! Intrebat de reporteri ce face atunci cand vede politie, vanzatorul le-a raspuns nonsalant si cu un zambet cat toata fata: “O iau la fuga!”

Ei bine, sa nu ne mai intrebam de ce in noaptea dintre ani se intampla tot felul de nenorociri si din pacate multi tineri ajung la spital cu rani grave din cauza petardelor.  Autoritatile sunt principalele vinovate pentru ca nu reusesc sa-si faca treaba in totalitate si sa puna legea in aplicare!

Conform prevederilor art. 5 alin. 2 din H.G. nr. 536/2002, articolele pirotehnice din categoriile 2, 3, 4, T1, T2 si P2 (petardele si artificiile fac parte din aceste categorii) pot fi folosite numai de catre pirotehnicieni. Comercializarea lor se pedepseste cu inchisoarea de la 3 luni la un an!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate