Alphaville va canta din nou in Romania! Celebra trupa germana a anilor '80 va fi capul de afis al Revelionului de la Iasi!

Celebra trupa a anilor ’80, Alphaville va reveni in Romania. Autorii hit-urilor “Big in Japan” sau “Forever young” vor canta de Revelion la Iasi, ca invitati speciali ai spectacolului dintre ani, unde se mai regasesc cantareti precum Keo, Ruby sau doua dintre cele mai reprezentative artiste de la concursurile de talente din acest an, Cecilia Cesario si Alexandra Tanasoiu.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereFormatia germana va ajunge in orasul moldav cu o zi inainte de concert si va fi tratata regeste. Artistii vor fi cazati la un hotel de cinci stele si li se vor indeplini toate cerintele impuse in contract. “Ne bucuram ca trupa Alplhaville a raspuns invitatiei noastre si va incanta cu piesele sale de mare succes publicul, care se anunta a fi in numar destul de mare. Va fi un eveniment, frumos, unic,special pentru Anul Nou”, a declarat Radu Groza pentru WOWbiz.ro. (afla cum l-a "batut" Loredana, anul trecut, pe Brenciu, de Revelion)

Pe de alta parte, primarul Mihai Chirica a anuntat deja ca distractia de la trecerea dintre ani din Iasi va costa circa 50.000 euro, banii fiind asigurati de la bugetul local, o suma asemanatoare cu cea de anul trecut. Edilul a adaugat ca se va monta o scena uriasa pe esplanade, in fata Palatului Culturii, iar focul de artificii va fi lansat la circa 100 metri in fata monumentului istoric, in spatele scenei.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate