Alt concurent de la Puterea Dragostei acuzat că are nevastă acasă! Ea este femeia căreia Cezar i-a spus ”soția mea”

Cezar, noul concurent intrat în casa de la Puterea Dragostei, acuzat de fani că este căsătorit.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Cezar abia a intrat în casa de la Puterea Dragostei și deja a încins spiritele pe rețelele de socializare. Totul a plecat de la o poza mai veche postată de acesta pe pagina lui de socializare. Cezar apare alături de o tânără frumoasă, în dreptul căreia a scris ”Soția mea frumoasă”.

Citeste si: Nuntă la "Puterea Dragostei"! Viorela și Ștefan și-au unit destinele! Cine a oficiat ceremonia

Citeste si: Scandal monstru la "Puterea Dragostei"! Ricardo și Alex s-au scuipat și au sărit să se bată!

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a Andreei Mantea după ce s-a aflat că e într-o relație? E clar! Inima ei e doar pentru el

Postarea este însă din urmă cu mai bine de un an, iar în comentarii, prietenii îl întreabă pe Cezar când va avea loc nunta, iar acesta le răspunde ”la anul”. Ultimele poze cu cei doi sunt din vara anului trecut, iar acum amândoi lasă de înțeles că sunt singuri și că suferă din...dragoste.

Și despre None, un alt concurent de la Puterea Dragostei s-a spus că este căsătorit, că are acasă soție și chiar un copil. Pe grupurile de fani ai emisiunii a apărut o poză cu None alături de o femeie. Vezi AICI ce a răspuns None despre aceste zvonuri

Cezar de la Puterea Dragostei ar putea forma un cuplu cu Andreea

Între timp, se pare că Cezar încearcă să ”se vindece” la Puterea Dragostei, unde a intrat în urmă cu puțin timp. După primele emisiuni, Andreea și Cezar par că se plac și există șanse să formeze un cuplu împreună.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: