Alte trei persoane infectate cu COVID-19 au murit. Bilanțul a urcat la 151

Au fost înregistrare decesul altor trei persoane infectate cu coronavirus, au anunţat, duminică după-amiază, autorităţile.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Alte trei persoane infectate cu COVID-19 au murit

Alte trei persoane infectate cu coronavirus au murit, au anunţat, duminică după-amiază, autorităţile, fiind vorba despre trei bărbaţi, din judeţele Ilfov, Suceava şi Galaţi. Numărul deceselor a ajuns astfel la 151.


In articol:

  Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că un bărbat de 68 de ani din judeţul Ilfov, care făcea dializă la o clinică privată din Bucureşti şi a intrat în contact cu un caz confirmat, fiind internat la Spitalul Clinic de Nefrologie "Carol Davila” Bucureşti, a murit în 26 martie.

  Citeste si: Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți 5 polițiști, se laudă că angajații DSP l-au oprit pe stradă să facă poze cu el! Un bărbat în combinezon medical și-a făcut selfie cu Cătălin Geolgău! FOTO

  Citeste si: Când trebuie să purtăm măștile medicinale. Recomandările lui Raed Arafat: „Să aplicăm această practică cât de repede posibil!”

  Citeste si: Un tânăr aflat în carantină și-a executat patru vecini, trei băieți și o fată, dintr-un motiv incredibil! Masacrul s-a produs în Rusia

  El fusese confirmat cu coronavirus din 24 martie.

  Decesul a fost raportat de Spitalul Clinic de Nefrologie "Carol Davila” la DSP Ilfov în 2 aprilie, iar de către DSP Ilfov la Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile în 5 aprilie.

  De asemenea, a fost raportat decesul unui bărbat de 56 de ani din judeţul Suceava, care avea boală renală în stadiu final. Lui i s-au recoltat probe la Spitalul Câmpulung, în 27 martie, şi a murit la SJU Suceava, în 30 martie. El a fost confirmat cu coronavirus în 4 aprilie.

  Cel de-al 151-lea deces este al unui bărbat de 74 de ani, din judeţul Galaţi, care era asistat în Centrul de Îngrijiri Bătrâni Galaţi şi a fost în contact cu cazuri confirmate. Acestuia i s-au recoltat probe în 4 aprilie, el murind în aceeaşi zi, iar confirmarea a venit in 5 aprilie.

   

  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate