Altex îţi aduce apa la uşa, comandă online!

Apa îmbuteliată este un produs necesar în orice gospodărie.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 

Zilnic sau săptămânal se află pe lista de cumpărături, iar în magazine se găseşte în cantităţi variate de la producători diferiţi. Cumpăratul şi căratul apei îmbuteliate din magazine este destul de obositor, uneori îţi ia mai mult timp decât preconizezi şi totodată trebuie să repeţi cumpărăturile la o anumită perioadă, ceea ce nu e foarte plăcut. Pe lângă mersul în magazine există şi varianta de a comanda online apă îmbuteliată şi nu numai.

Altex şi-a diversificat în ultima perioada gama de produse, astfel că pe lângă categoriile tradiţionale - laptopuri, televizoare sau electrocasnice, vei regăsi şi categorii noi precum auto, baby, voiaj, apa, cafea, suc. De acum ai posibilitatea de a achiziţiona produse dintr-un singur loc, cu livrare rapidă în siguranţă a produselor la uşa casei tale câştigând astfel  mai mult timp pentru tine şi familia ta.

Dacă te întrebi ce produse din categoria apa îmbuteliată găseşti pe altex.ro mai jos ţi-am pregătit un scurt ghid al celor disponibile!

Ai apă plată de la brandurile preferate!  

Pe altex.ro vei găsi cele 2 tipuri de apă îmbuteliată disponibile în prezent pe piaţă şi aici ne referim la apa plată şi apa minerală. Acestea se regăsesc în cantităţi diferite, de la 0.25l până la 5l, în baxuri de 2, 6 sau 12 produse.

Acestea îţi pot acoperi necesarul pe o săptămână întreagă sau chiar o lună, deoarece poţi comanda cantităţi mari şi ai certitudinea că-ţi vor fi livrate acasă în siguranţă. Scapi de un drum la magazin şi câştigi mai mult timp pentru tine. Însă ce branduri de apa sunt disponibile pe altex.ro? Deşi este o categorie implementată de curând, ai la dispoziţie apă de la producători de renume cum ar fi: Aqua Carpatica, Bucovina, La Vitta şi Dorna.

Aqua Carpatica, considerată una dintre cele mai bune ape plate de pe piaţă (are un ph alcalin, de 8.2) , vine cu o gamă variată de recipiente, astfel că fie doreşti să achiziţionezi pentru hidratarea zilnică, pentru întreaga familie sau copii, nu vei fi dezamăgit.

Dacă te hotărăşti să cumperi apă pentru o perioadă mai lungă  de timp, ca să eviţi căratul şi să câştigi timp pentru tine poţi opta pentru varianta de 5l (se găseşte la bax de 2) sau variantele de 1l, 1.5l

sau 2l (se găsesc la bax-uri de 2,6 sau 12). Pe site vei găsi şi varianta Aqua Carpatica Kids, la bax de 12 sticle, 0.25l, special concepută pentru cei mici.

Bucovina este un alt brand prezent pe altex.ro, atât în varianta apă plată cât şi apa plata bucovina , în recipiente de dimensiuni diferite care să asigure necesarul casei. Astfel vei avea la dispoziţie sticle de 0.5l, 0.7l, 1.5l, 2l sau 5l, în baxuri de 2, 6 sau 12. La Vitta şi Dorna vin cu 4 variante de hidratare la bax de 2, 6 sau 12.

Când cumperi apa online cel mai important element de care trebuie să ţii cont e ph-ul. Pentru o hidratare eficientă şi corectă e de preferat ca ph-ul să fie peste 7 care asigură  caracterul alcalin. Apa alcalină este considerată mai sănătoasă şi conferă beneficii multiple pielii şi sănătăţii tale, aşa că fii atent când îţi alegi apa.

Si pe lângă livrarea la uşa ta, Altex ţi-a pregătit o lună întreagă de oferte blec fraidei la zeci de mii de produse atât online, dar şi în magazine. Astfel că fie că-ţi doreşti electrocasnice, electronice, televizoare, produse it, auto sau de îngrijire personală, nu mai trebuie să te deplasezi pentru că le ai pe toate la îndemâna ta!

Sucuri şi ice tea

Din categoria băuturi, pe altex.ro ai la dispoziţie o serie de sucuri: carbogazoase, necarbogazoase şi sucuri pentru copii. Acestea se găsesc la preţuri avantajoase, în cantităţi diferite, între 0.33l şi 2l, în baxuri de 6 şi 12 recipiente. Fie că vrei să te alimentezi pentru o petrecere sau să bei după masă băutura preferată, ai o serie de branduri cunoscute din care să alegi (Tymbark, Tedi, Coca Cola, Ciao, Fanta sau Sprite). Acum că ai la dispoziţie o gamă variată de produse, nu-ţi rămâne decât să-ţi faci lista de cumpărături, atât pentru băuturi cât şi pentru categoriile tradiţionale şi să îţi faci mai mult timp pentru tine şi cei dragi!

Pentru că Altex se gândeşte permanent la confortul clienţilor săi şi-a diversificat foarte mult gama de produse în ultima perioada, astfel că poţi să comanzi atât băuturile preferate online cât şi categorii tradiţionale care-ţi vor fi livrate în cel mai scurt timp la uşa casei tale. Dacă vrei să rămâi conectat la cele mai importante oferte pe care Altex ţi le-a pregătit luna aceasta, te aşteptăm online, dar şi în cel mai apropiate magazine ca să te convingi de reducerile noastre de bf! Nu rata o lună întreagă de oferte!
 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop DRAGOSTE săptămâna 12-18 noiembrie 2018. Mercur e din nou retrograd! Ce înseamnă pentru zodia ta?

Horoscop săptămânal BANI 12-18 noiembrie 2018. Marte în Peşti tulbură liniştea. Vezi ce se petrece la zodia ta

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Culiță Sterp a aflat sexul bebelușului

Cristi Borcea a şocat-o pe Denise Rifai! N-a avut nicio rușine. Ce i-a zis în direct? E incredibil

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Ultimul decret nuclear al lui Trump

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies