Am aflat ce contine tot testamentul lui Serban Ionescu! Citeste un interviu exclusiv cu avocatul Catalin Dancu!

Fiul lui Serban Ionescu, cativa prieteni si apropiati, dar si Magda Catone se afla in testamentul lui Serban Ionescu. Asa a declarat avocatul acestuia, Catalin Dancu intr-un interviu acordat in exclusivitate reporterilor WOWbiz.ro. Avocatul sustine si ca, prin moartea actorului, se incheie si divortul dintre Serban Ionescu si Magda Catone. “La urmatorul termen de judecata, pe 14 decembrie, se va depune la Judecatoria sectorului 2, acolo unde Serban Ionescu a cerut divortul de Magda Catone, certificatul de deces, iar magistratii vor constata ca actiunea a ramas fara obiect”. ##VIDEO3659##

Distribuie pe:

Reporter WOWbiz.ro: Ce se intampla acum cu procesul de divort?

Catalin Dancu: Pe 14 decembrie este termenul de divort, situatie in care instanta  va lua act de decesul lui Serban Ionescu si procesul se va inchide pentru ca ramane fara obiect. Asa cum si-a dorit doamna Catone nu va mai avea loc nici un fel de solutie care sa o priveasca. Instanta nu mai poate sa continue intrucat nici doamna Catone nu si-a dorit sa continue acest proces de divort. Daca dansa ar fi dorit poate era altceva. Dar cum dansa s-a opus vehement acestui proces e evident ca dosarul se va inchide.

fara descriereR: Magda Catone a fost azi la un notar. Stiti ce ar fi putut face acolo?

C.D.: Daca s-a dus la notarul unde s-a realizat testamentul, inteleg interesul, daca s-a dus la altul nu stiu. Daca vrea sa deschida succesiunea va avea o problema. Daca merge la alt notar decat cel care a realizat testamentul, acesta  va verifica si va vedea ca exista un testament autentic si in acest caz doamna Catone va trebui sa astepte si sa urmareasca procedura testamentara care inlocuieste procedura legala.

R: Dumneavoastra, ca avocat al lui Serban Ionescu, stiti ce avere au in comun Magda Catone si actorul...

C. D.: In comun sunt niste imobile. Sunt alte lucruri care sunt insa ale lui Serban Ionescu si drepturile de autor care sunt ale lui Serban Ionescu. Aici este discutia. Dupa cum stiti, in actiunea de divort nu am avut partaj. Tocmai pentru faptul ca domnul Serban Ionescu realizand testamentul, nu a mai considerat necesar sa realizeze acest lucru si prin divort.

R: Cand considerati ca se va deschide testamentul?

C. D.: Daca lucrurile merg rapid si cred ca doamna Catone are interesul sa mearga rapid totul, de luni incolo, dupa inmormantare si dupa primirea certificatului de deces, dansa se poate adresa notarului cu cererea de a fi deschis testamentul, a fi citit si pus efectiv in aplicare. Zic luni deoarece am inteles ca in wekend are loc inmormantarea actorului.

R: Dar baiatul lui Serban Ionescu?

C. D.: Este minor si el se bucura de drepturile succesorale ale tatalui sau. Si el va respecta ca si doamna Catone vointa ultima a lui Serban Ionescu in legatura cu bunurile, cu averea domniei sale, pe care a lasat-o asa cum a  inteles dumnealui sa o lase prin testament. Celor doi si altor persoane.

R: Cand vorbim despre avere de cate imobile este vorba?

C. D.: Cei doi au impreuna trei imobile.

R.: Dar Serban Ionescu ce avere avea?

C.D.: Este vorba despre bunuri proprii, asa ca eu nu vi le pot spune acum. Cu siguranta insa vor fi facute publice dupa deschiderea testamentului. Toata problema este daca acest testament va fi sau nu atacat de doamna Catone dupa ce va fi citit continutul sau.

R: Magda Catone ar putea sa atace testamentul?

C.D.: Daca nu va fi multumita de ceea ce a primit de la domnul Serban Ionescu cred ca il va ataca. Iar daca ma intrebati pe mine cred ca il va ataca!

R: Dar si baiatul are dreptul la mostenire. E trecut in testament?

C.D.: Da, baiatul are drept la mostenire si e trecut si in testament. Confirm acest lucru. Din punctul meu de vedere nu baiatul este problema. Pe el l-a iubit si l-a adorat enorm. Problema este si ramane Magda Catone. Nu trebuie sa fim ipocriti si sa uitam ca dansul si-a dorit enorm sa divorteze de doamna Catone. Nu s-a putut si asta este. S-a realizat un altfel de divort.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate