Vedete

Am aflat ce face acum Alexandru Arşinel! Nu se poate desprinde de locul pe care tot el l-a părăsit EXCLUSIV

Alexandru Arşinel a luat decizia ca, de la începutul acestui an, să părăsească funcţia de director al Teatrului Constantin Tănase, problemele de sănătate pe care le are împiedicându-l să îşi mai facă meseria aşa cum şi-ar fi dorit.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Cu toate acestea, din momentul în care, oficial, şi-a predat mandatul de director, adică 3 ianuarie, Alexandru Arşinel pare să nu reziste să stea departe de locul în care şi-a petrecut atâţia zeci de ani din cariera sa de actor.

Mai exact, spun sursele noastre, Alexandru Arşinel a mers la birou, în data de 3 ianuarie, ziua în care, oficial, a renunţat la funcţia pe care o deţinea, şi, fără să spună mai nimic celor din jur, şi-a luat câteva dintre lucrurile din biroul său. Uimiţi, cei de acolo, au încercat să marcheze momentul, dar el nu a vrut nicio festivitate şi, mai mult decât atât, a plecat repede de la Teatrul Constantin Tănase. Apoi, spre surpriza tuturor, zi de zi, s-a întors la biroul pe care nu l-a eliberat, la fel de taciturn, dându-le de înţeles celor din jurul său că va continua acest obicei. ”Nu se mai ocupă de partea administrativă ca şi până acum, dar vine zi de zi la birou. Vrea să se simtă implicat în continuare în tot ceea ce se întâmplă acolo. Vasile Muraru va avea interimatul de şase luni şi, credem noi, cel puţin tot atât va mai veni şi Arşinel pe aici”, ne-a spus sursa noastră.
”Locul lui va fi preluat, cel puţin ca interimar, de Vasile Muraru, cel care e acum directorul artistic. Toată lumea ştie că Vasile visa la momentul ăsta, aşa că el va fi şeful, cel puţin o perioadă. Dacă va rămâne director mare, depinde doar de Primărie, dacă va fi agreat politic, dacă se mulează pe ceea ce se doreşte”, ne-a mai spus sursa citată.

Alexandru Arşinel a avut o perioadă extrem de dificilă

Alexadru Arşinel a trecut, în anii 2017 şi 2018, prin momente cât se poate de dificile. Întâi şi-a pierdut cea mai bună prietenă şi colega lui de scenă, pe Stela Popescu. La doar câteva zile, o altă amică apropiată de-ale sale şi o actriţă alături de care a jucat în zeci de piese, Cristina Stamate, s-a dus şi ea. Apoi, de parcă asta nu ar fi fost de ajuns, problemele de sănătate ale soţiei sale s-au înrăutăţit, iar Alexandru Arşinel a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la inimă. Cu toate acestea, se pare că actorul care conduce Teatrul Constantin Tănase nu s-a lăsat învins de problemele cu care s-a confruntat şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă să treacă peste ele.
 

Galerie foto  Urmatorul articol