Am aflat ce face, în Germania, după ce a fugit din România! Fotografii EXCLUSIVE cu Răzvan Botezatu, rătăcind pe străzi

Răzvan Botezatu a decis să părăsească România cel puţin pentru o perioadă, timp în care şi-a găsit adăpostuşl în Gemrania, loc în care speră să facă o carieră în televiziunea de acolo.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Mai exact, dezamăgit că, în România, cariera lui în televiziune s-a terminat abrupt, din cauza mofturilor şefilor săi care preferau să îl ţină pe un salariu foarte mic, iar apoi au scăpat de el, Răzvan Botezatu a plecat, săptămâna trecută, în Germania, în căutarea norocului.

Şi, pare-se, nu este departe de a-l găsi pentru că, deja, vedeta Tv a primit actele de care avea nevoie pentru a sta peteritoriul Germaniei şi pentru a lucra acolo.

Mai mult decât atât, s-a înscris deja şi la şcoală, pentru a învăţa la perfecţie limba pentru ca, apoi, să poată profesa în televiziune.
Între timp, ştiind suficient de bine engleza, Răzvan Botezatu şi-a găsit o serie de job-uri sezoniere, în Berlin, care să îl poată întreţină financiar până în momentul în care îşi va îndeplini visul, fosta vedetă TV refuzând să trăiască în Germania pe banii mamei sale.

Viaţa lui Răzvan Botezatu, un lung şir de momente dificile

Prezentatorul tv care, acum, inexplicabil, nu mai apare la postul tv care l-a consacrat, a povestit în repetate rânduri de traumele din copilărie, evitând însă subiectul abuzului sexual, el preferând să facă dezvăluiri despre relaţia dificilă pe care a avut-o cu tatăl lui, să vorbească despre greutăţile finaciare pe care le-a avut din cauza că a fost crescut, alături de cele două surori ale sale, doar de către mama lor.

Mai mult, de curând, el a dezvăluit că a fost la un pas de moarte din cauza unei boli cumplite, TBC-ul, medicii dându-i la acea vârstă şanse minime de supravieţuire. Cu toate acestea, de curând a ieşit la iveală că a fost abuzat sexual în copilărie, subiect despre care recunoaşte el, este prea dureros să poată vorbi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Şoc în televiziune! Răzvan Botezatu a fugit în Germania!

Răzvan Botezatu trece printr-o adevărată dramă! Nu se mai opreşte din mâncat şi s-a făcut cât casa! FOTO EXCLUSIV

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Bomba momentului în politică! Cine îi va lua locul lui Iohannis. Sunt foarte optimist

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Profeție despre monarhia britanică. Blestem pe capul micului prinț George

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies