Am aflat ce pastile a inghitit Zavoranca! A luat un pumn de aspirina, codamin si distonocalm inghitindu-le cu Cola -  Asta a distrus-o

Starea de sanatate a Oanei Zavoranu il ingrijoreaza enorm pe Razvan Dumitrescu, prietenul ei. WOWbiz.ro a aflat ca el a stat aproape non-stop la Spitalul Floreasca, de aseara, de la ora 23.00, pana azi, cu o pauza de trei ore, cand a fost sa ia niste lucruri de acasa.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev, Cornelia Ionescu

fara descriereAseara, Oana Zavoranu a fost dusa, de urgenta, la spital, dupa ce a acuzat dureri de cap si a luat un... cocktail de medicamente, cu totul si cu totul atlceva decat cele de pe reteta prescrisa de medic. WOWbiz.ro a aflat ca, in prima faza, Oana a inghitit cele trei pastile pe care le ia zilnic, ca sa ii mai atenueze durerile cauzate de sinuzita cu sindrom meningeal de care sufera. Toate aflate pe reteta prescrisa de doctorii care au consultat-o. Apoi, pentru ca durerile erau din ce in ce mai intense, Oana s-a pus pe inghitit pastile. Astfel, in stomacul vedetei au mai "poposit" niscaiva aspirina, codamin si distonocalm, medicamente care au condus-o direct pe targa, in coma.

“E adevarat ca apoi a mai luat si aspirina, codamin si distonocalm, pentru ca sinuzita o deranja teribil, nu pentru ce s-a comentat in presa (n.r. tentativa de sinucidere generata de o stare de depresie). Boala asta pacatoasa o are de ani. A mai avut o cadere in urma cu zece ani si a stat o saptamana in spital, apoi a mai fost internata la Elias. Acum, e a treia oara cand e la spital din cauza asta”, a declarat Razvan Dumitrescu pentru WOWbiz.ro.  Iubitul vedetei, vizibil afectat, nu a mai dezvoltat subiectul, insa apropiati de-ai lui ne-au spus ca aceste medicamente, luate in combinatie, duc la stari de somnolenta si lesin. Mai mult, acestia sustin ca  Zavoranca consuma foarte multa cola, chiar doi litri pe zi, si sucul acidulat, cu multa cofeina, duce la la dependenta si stari generale foarte proaste.

Odata ajunsa la spital, Oana a fost internata la sectia de “Terapie Intensiva”, si, de atunci, Razvan nu a mai putut sa o vada, chiar daca a stat pe holurile de la Floreasca toata noaptea. A plecat doar trei ore acasa, de la 4 la 7 dimineata, apoi s-a infiintat la clinica, ca sa intre, macar cateva minute, la iubita lui. Din pacate, apropiatii lui sustin ca, nici la ora asta, Razvan nu a reusit sa afle mai multe lucruri despre Zavoranca, intrucat medicii nu vor sa-i dea amanunte sau sa il lase in salon, motivand ca el nu este ruda de gradul1.

Cu toate acestea, surse din spital sustin ca Oana a fost mutata la “Toxicologie” si starea ei s-a imbunatatit un pic. Ele spun ca vedeta ar fi tot ca o leguma, nu reactioneaza foarte mult, insa, are mari sanse sa-si revina  cat de cat.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate