Am aflat cine e noul iubit al Laurei Cosoi! Are 27 de ani si este un prosper om de afaceri

Reporterii WOWbiz.ro au aflat cine e misteriosul barbat care i-a furat inima Laurei Cosoi dupa despartirea de Smiley. Se numeste Cosmin, este bucurestean si se poate lauda cu o afacere prospera.

Distribuie pe:

fara descriereOricat de mult a dorit sexoasa blonda de la PRO TV sa-i tina identitatea secreta, nu prea a reusit. Reporterii WOWbiz au aflat cine este brunetul pe care Laura Cosoi l-a prezentat, pe blogul ei personal, drept noul sau iubit.Se numeste Cosmin, are 27 de ani si este un prosper om de afaceri. Tip timid si retras, asa cum ne-au spus cei care il cunosc, Cosmin nu este genul de smecheras ori "playboy de Bucuresti". Asta, desi conduce o masina de fitze, "un aspirator de femei", cum ar spune gurile rele, un Porsche Cayenne in valoare de aproape 90.000 de euro.

 

Nu a epatat niciodata si a preferat mereu sa fie "tipul politicos si calm din gasca". Ii plac iesirile in oras, prietenii il respecta pentru inteligenta si umorul fin, iar femeile il vorbesc mereu de bine. Motivul? De obicei, este cel care plateste, indiferent de valoarea consumatiei. Banii, pe care ii are din abundenta, i-a facut singur, nicidecum ajutat de parinti. Asadar, Laura, se pare ca viitorul chiar incepe sa sune bine pentru tine.


Este oficial! Laura Cosoi a trecut peste despartirea de Smiley si s-a cuplat! Vezi aici cum arata cel mai nou barbat din viata ei


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate