kanald.ro
Vedete
Am aflat cu ce se ocupă chef Patrizia Paglieri de când a dispărut de pe TV. Ce planuri are pentru această toamnă, într-un interviu exclusiv: „Prefer să iau câteva kilograme în plus și să fiu fericită” | EXCLUSIV
Patrizia Paglieri este una dintre cele mai iubite prezențe din showbizul culinar românesc. Cu accentul său italian savuros, cu energia debordantă și cu pasiunea pentru gastronomie, chef Patrizia a cucerit milioane de telespectatori în anii în care apărea constant în emisiuni TV. Mulți se întreabă ce mai face astăzi și cum arată viața ei după ce a decis să se retragă, discret, din lumina reflectoarelor.
Stabilită în România încă din 1993, italianca devenită „româncă prin adopție” și-a construit aici nu doar o carieră solidă, ci și o viață personală împlinită. Dacă în 2023 și-a sprijinit fiul să își deschidă o cafenea – afacere pe care între timp a vândut-o – astăzi chef Patrizia are alte planuri și ne-a povestit, într-un interviu exclusiv, ce o ține departe de televiziune și unde își investește energia.
„Prefer să fiu fericită decât să am talie de fotomodel”
Reporter: Cum te menții în formă?
Patrizia Paglieri: „Nu știu, pentru că eu maschez cu cămași mari, cu pantaloni. Nu am siluetă, adică mă chinui. Dacă am fost în vacanță, am luat 3 kilograme și nu mai pot să le dau jos. Sunt atentă, dar eu nu țin regim, îți dai seama că pasiunea mea… cu bucătăria… nu pot. Prefer să iau câteva kilograme în plus și să fiu fericită. Nu mă interesează, nu am de mers după băieți, nu mă interesează talia.”
„Consultanța îmi ocupă tot timpul, dar din toamnă vreau să deschid ceva nou”
Reporter: Petreci mult timp în bucătărie?
Patrizia Paglieri: „Petrec, dar în ultimul an nu prea, pentru că am avut mai multe chestii de făcut: consultanța, am fost plecată, cafeneaua de vândut, casa la vânzare. Adică n-am avut timp. Dar anul ăsta, din septembrie – octombrie, sper să mai deschid ceva.”
Reporter: Cafeneaua de ce ai vândut-o?
Patrizia Paglieri: „Am vândut-o pentru că era franciză și lucram pentru statul român și m-am săturat.”
Reporter: Și acum cu ce te mai ocupi?
Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii - catena.ro
Patrizia Paglieri: „Mă ocup cu consultanța, campanii, mai fac alte chestii, mai merg la cooking. Iar din toamnă vreau, ți-am zis, să deschid ceva, să caut o locație. Momentan, consultanța este cea care îmi ocupă mai mult timp. Ai un contract, faci meniul, înveți bucătarii și e mult mai bine decât cu restaurant. Dar asta este mai mult satisfacție… la restaurant poți să creezi un contact cu clienții. E frumos, devine ca o familie. La consultanță, financiar e mai bine, pentru că nu te doare capul cu bucătari, cu clienți.”
Ce planuri are Patrizia Paglieri
Departe de televiziune, Patrizia Paglieri și-a construit un drum care o ține aproape de pasiunea ei: bucătăria. Chiar dacă a renunțat la cafenea și a trecut prin multe schimbări, chef-ul recunoaște că energia sa este acum concentrată pe consultanță și pe proiecte care îi aduc mai multă libertate. Totuși, din această toamnă, își dorește să revină la o afacere personală, într-un spațiu nou, unde să pună din nou pe masă preparatele care au făcut-o celebră.