Am aflat de ce a fost Brigitte la un pas de divorț! Care sunt problemele care-i dau insomnii lui Florin Pastramă? EXCLUSIV

Izbucnirile nervoase ale lui Florin Pastramă, care l-au dus în pragul divorțului, se datorează unei situații extrem de delicată în care se află familia lui.

Brigitte si Florin Pastrama
Autor: Radu Constantin

In articol:

Brigitte Sfăt a dezvăluit că Pastramă este extrem de irascibil din cauza unor probleme pe care le are în familia lui. Asta l-a făcut violent, în unele rânduri, față de soția lui și l-a determinat la un moment dat să plece de acasă și să ajungă în pragul divorțului.

WOWbiz.ro a scris în urmă cu câteva săptămâni despre problemele financiare ale familiei Pastramă. Florin, mama și frații lui sunt datori câteva sute de mii de euro la bancă, iar luna trecută un judecător a admis cererea de executare silită a debitorilor.

Florin Pastramă și familia, război pentru un teren din Voluntari

Aceasta nu este însă singura problemă pe care Florin Pastramă și rudele lui o traveresează. Ei sunt foarte aproape să rămână și fără un teren de 1148 mp din comuna Voluntari, județul Ilfov pe care l-au cumpărat în anul 2007 pentru 30.000 de euro. Terenul facea inițial parte dintr-o parcelă mai mare, pe care proprietarul a împărțit-o și a vândut o treime către familia Pastramă.

Citeste si: Fostul logodnic al lui Brigitte e amorezat! Imagini bombă cu noua cucerire

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Doi ani mai târziu, fostul proprietar a murit, iar moștenitorii (soția și fiicele bărbatului) au aflat cu stupoare că pe terenul lor există deja un alt proprietar. Situația a devenit și mai încurcată în momentul în care s-a aflat că pe terenul respectiv, familia proprietarului investise mulți bani și ridicase o clădire.

Brigitte si Florin Pastrama
Brigitte si Florin Pastrama au trecut prin momente grele

Cele două părți s-au întâlnit în instanță, la cererea moștenitorilor, care au cerut anularea actelor de proprietate ale familiei Pastramă.

Prima confruntare s-a încheiat nedecis, instanța sfătuind cele două părți să deschidă o nouă acțiune prin care să-și explice mai clar solicitările. Un alt proces a început în 2019 și a ajuns la faza administrării probelor.

Brigitte: ”Florin a devenit violent din cauza problemelor pe care le are în familie”

Situația extrem de complicată prin care trece soțul lui Brigitte îl afectează în mod evident pe acesta.

Perspectivele nu arată deloc bine pentru Florin Pastramă, care a avut un an foarte prost și din cauza pandemiei. Nu e de mirare că au existat unele momente în care s-a pierdut pur și simplu cu firea.

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă, saltați de mascați! Ce s-a întâmplat la petrecerea la care au participat cei doi soți: "Am fost legitimați și scoși afară"

 „Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraodinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci. Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor!(...) Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, povestea Birgitte la scurtă vreme după ce Florin Pastramă a plecat de acasă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Pastramă, îngenuncheat de bănci! Dezastru pentru soțul lui Brigitte: sute de mii de euro în joc, averea familiei în pericol! EXCLUSIV

În ce condiții trăiesc Brigitte și Florin Pastramă! Vedeta nu și-a mai făcut duș de trei zile! „Vă dați seama cum miroase ”

Motivul pentru care Brigitte a făcut pușcărie! Vedeta a trecut prin cea mai mare dramă în tinerețe

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Război hibrid în România! "Finalul ar putea fi dur și neprevazut"

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Vești bulversante pentru părinți și elevi: Cîmpeanu vrea să schimbe totul, din nou

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies