Am aflat de ce s-au despartit fetele de la Angels! Monica, una dintre componentele trupei, a dat cartile pe fata! Uite ce a spus despre colega ei, Raluca! - Nu credeai ca asa ceva este posibil!

La inceputul anilor 2000 se bucurau de un succes extraordinar. Au fost singurele "rivale" directe ale Andreelor de la Andre, dar din pacate cariera lor a fost una scurt. ##VIDEO254049##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereDupa foarte mult timp, fetele de la Angels au decis sa rupa tacerea si sa vorbeasca deschis despre momentele de glorie, dar si despre decaderea lor. "Nimeni nu se astepta ca doua pustoaice de 13 ani sa aiba un succes atat de mare si atat de repede. Pe vremea respectiva exista si Andre si eram putin nesigure si credeam ca nu putem avea acelasi succes ca si ele. Noi atunci nu constientizam ce ni se intampla, lumea ne fugarea pe strada, ne cereau pana si fire de par. Atunci, nu stateam mai deloc cu familia. Eu si cu Raluca am avut o relatie frumoasa de prietenie si atunci cand ne-am despartit, ne-am promis sa avem aceeasi relatie frumoasa.", a povestit Monica, fosta componenta a trupei Angels.

##VIDEO254057##

fara descrierefara descrierefara descriereCele doua au avut si mici divergente, dar nu atat de mari incat sa duca la destramarea trupei. "Intre noi era o mica invidie. Ea avea o voce extraordinara, eu aveam mai multa priza la baieti, primeam mai multe scrisori de la ei.", a mai explicat fosta solista.

fara descriereTotusi, destramarea a venit pentru ca Raluca nu a dorit sa faca niciun compromis pentru a ramane in showbiz, asa ca a preferat sa isi pastreze integritatea si sa se retraga. "Eu stiu ca ea isi dorea sa cante un alt gen muzical. Ea era fortata de producatori sa se imbrace mai sexy, sa cante un gen de muzica ce trebuia sa transmita publicului anumite lucruri, iar ea a refuzat sa faca aceste compromisuri si de aceea a inceput incet, incet sa se retraga. Pe ea o deranja ce vedea la concerte, simtea ca lumea nu pricepe cum trebuie mesajele pe care le transmitea. S-au scris multe, ca face parte dintr-o secta, ca s-a pocait, dar nu e nimic adevarat. Ea ar putea sa aduca mai multe completari in acest caz. A reusit sa socheze pe toata lumea cand s-a retras si de aceea au si aparut aceste speculatii de tot felul.", a mai spus Monica

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate