Vedete

Am aflat de unde are bani iubitul Biancăi Drăguşanu! Alex Bodi vinde lingouri de aur, fiind implicat într-un sistem piramidal! După ultima lovitură, s-a pozat cu un teanc uriaş de bancnote!

În sfârşit, am aflat de unde are bani iubitul Biancăi Drăguşanu. Alex Bodi face parte dintr-o reţea piramidală din Germania.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Am aflat de unde are bani iubitul Biancăi Drăguşanu! Alex Bodi vinde lingouri de aur, fiind implicat într-un sistem piramidal! După ultima lovitură, s-a pozat cu un teanc uriaş de bancnote!icon photo

E clar că am aflat de unde are bani iubitul Biancăi Drăguşanu. De când este cu vedeta, Alex Bodi a răsfăţat-o cu excursii şi cadouri scumpe, cheltuielile fiind de zeci de mii de euro. Bodi dispune de sume imense, dovadă şi o fotografie recentă, în care apare lângă un teanc uriaş de bancnote. El face parte dintr-o comapie cu sediul la Stuttgart, numită Karatbars, specializată în vânzarea de aur. Cei care cumpără de la Karatbars intră apoi într-un sistem piramidal, fiind răsplătiţi cu puncte în funcţie de aurul pe care îl vând mai departe.

Am aflat de unde are bani iubitul Biancăi Drăguşanu: "O reţea care îi răsplăteşte pe afiliaţi cu comisioane substanţiale din cantităţile de aur vândute"

“KaratBars este o reţea care îi răsplăteşte pe afiliaţi cu comisioane substanţiale din cantităţile de aur vândute. Oferă micro-lingouri standardizate de 1g, 2,5g sau 5g. Preţul este substanţial peste cotaţia oficială, cu aproximativ 30 de procente, însă nu departe de nivelul la care poate fi găsit pe piaţa liberă. Cardul le este emis afiliaţilor pentru o taxă de 1,5 euro. Serviciul este recomandat celor în căutarea unui card „care se alimentează singur”., este explicat sistemul pe site-urile specializate. (vezi ce cadouri luxoase a primit Bianca de la Alex Bodi)

Am aflat de unde are bani iubitul Biancăi Drăguşanu! Alex Bodi vinde lingouri de aur, fiind implicat într-un sistem piramidal! După ultima lovitură, s-a pozat cu un teanc uriaş de bancnote!

Am aflat de unde are bani iubitul Biancăi Drăguşanu. Alex Bodi a sărbătorit cu şampanie în Germania

Recent, am aflat de unde are bani iubitul Biancăi Drăguşanu. Bodi a fost recent la Stuttgart, la sediul companiei, unde a sărbătorit, cu şampanie din belşug, alături de ceilalţi parteneri succesul în afaceri. Se pare că el a avansat în schemă, iar comisioanele pe care le încasează îi asigură venituri substanţiale.


 

 
Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune