Am aflat pe numele cui este casa in care statea Beyonce de Romania atunci cand a atacat-o Narcisa! Amanute incredibile care vor rasturna situatia in cazul scandalului de miercuri seara

Casa in care Beyonce a fost batuta si talharita de Narcisa, miercuri seara, este pe numele lui Nicolae Guta! In aceste conditii, fosta partenera de viata a manelistului poate invoca in fata procurorilor ca nu a intrat in locuinta prin forta si ca Nicolae Guta, fostul ei partener de viata, a lasat-o!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereNarcisa este inca in gratiile manelistuluiSeara de miercuri a fost groaznica pentru Beyonce de Romania! Femeia a fost atacata in propria locuinta de nevasta lui Guta, batuta, umilita si talharita! Tot scandalul a ajuns la politie, iar acum Narcisa este pasibila chiar si de inchisoare.

fara descriereVila este pe numele manelistuluifara descriereBeyonce nu are prea multe drepturiCu toate acestea, surse din preajma femeii razboinice sustin ca acuzatiile tinerei sunt nefondate si mincinoase. “Ca sotie a lui Guta (n.r. asa o numeste manelistul, chiar daca cei doi nu au acte la starea civila si au facut doar o logodna, la biserica), Narcisa avea voie sa intre oricand ar fi avut chef in casa manelistului! De cand are Madalina mai multe drepturi decat ea? Nu e nimic adevarat in privinta violarii de domiciliu! Asa cum sta Beyonce acolo, la fel de bine ar putea locui si Narcisa, iar Guta stie foarte bine acest lucru si de aceea s-a si dus ieri la politie! Omu este singurul proprietar al casei si, cu siguranta, a dat declaratii in favoarea nevestei! Actuala lui concubina este doar o persoana din casa si atat, daca Nicolae o da maine afara, ea nu poate emite pretentii, in schimb, cand vine vorba despre Narcisa, ea are alt statut si Guta o lasa sa intre in casa”, au spus persoane apropiate Narcisei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate