Am aflat secretul Larisei de la ”Puterea Dragostei”! Cu cine se iubește fosta concurentă, în mare taină! Avem DOVADA

Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” a făcut senzație în show, jucându-se cu mai toți băieții din emisiune, seducându-i, iar apoi abandonându-i, motivul oficial, în fiecare caz fiind legat de dorința ei de a avea o relație serioasă și nu o aventură.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

De altfel, de curând, Larisa de la ”Puterea Dragostei” spunea că îi este dificil să își găsească jumătatea, că are foarte mari pretenții când vine vorba de bărbați și că nu mai este la vârsta unor simple aventuri.

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, experiență extremă! ”Am simțit că se ridică tot părul pe mine”

Citeste si: Adrian de la Puterea Dragostei a lăsat-o însărcinată pe Larisa! Blonda a făcut avort: „Și am mers la un spital privat din Bucuresti si am fost la ecograf, unde i-a zis că...”

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, dezvăluiri incredibile despre relația ei cu Culiță Sterp! A recunoscut totul: ”Voiam să fie ceva mai mult” EXCLUSIV

Cu toate acestea, chiar dacă, până de curând, susținea sus și tare că nu are nicio relație, reporterii WOWbiz.ro au aflat că, de fapt, Larisa de la ”Puterea Dragostei” nu este chiar atât de... singură. Ba chiar, zilele trecute, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a fost văzută de mână cu un tânăr pe care face mari eforturi să îl țină ”la secret”. Pusă în fața dovezilor de necontestat, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a recunoscut că, de ceva timp, cochetează cu un bărbat. ”Ne vedem de puțin timp. Nu știu ce să spun, nu știu dacă sunt îndrăgostită sau nu, dar mi-ar plăcea ca relația pe care o avem să devină ceva serios. Suntem, momentan, într-un fel de tatonări. Îmi place de el, simt că și el e atras de mine, dar să vedem dacă ne potrivim”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

De altfel, zilele trecute, Larisa de la ”Puterea Dragostei” l-a scos în oraș pe bărbatul cu care cochetează și, alături de Thalida, fosta concurentă a show-ului, s-au plimbat, într-o decapotabilă, câteva ore, prin București. Seara, pentru un efect tromantic mai puternic. ”El este mai tânăr decât mine, dar simt că ne-am putea potrivi. Oricum, vom vedea, zilele acestea, când ne vom mai vedea, ce se va alege cu noi”, ne-a mai spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Larisa de la Puterea Dragostei, relație cu Adrian Alexandrov și Culiță Sterp

Deși susține că sunt doar amici, Larisa de la ”Puterea Dragostei” pare că regretă decizia de a nu îl fi ”îmbrobodit” pe Culiță Sterp. ”Nu pot să zic, e un băiat foarte frumos, dar dacă nu iese... Mi-e frică oarecum. Dar, sincer, eu m-am gândit că ar putea fi ceva între noi doi. Îmi și doream la un moment dată să fie ceva între noi doi. Mă uitam foarte mult, îl testam, vedeam ce planuri are de viitor. Doar că el acum a scăpat (după divorțul dificil de Carmen de la Sălciua, n. red.) ca și câinele din lanț și vrea să experimenteze tot. Și mă gândeam că dacă intru într-o relație cu el mă face să sufăr și... ”, își motivează, nu foarte convingătoare, alegerea.

fara descriere

Larisa Judele, Larisa de la ”Puterea Dragostei” este una dintre frumuseţile autohtone care, în urmă cu ani buni, a fost îndrăgostită până peste cap de actualul partener de viaţă al Elenei Udrea, Adrian Alexandrov. Cei doi s-au despărțit, iar de atunci, până la sfârșitul lui 2018, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a preferat să fie cât mai discretă. Cu toate acestea, un scandal uriaș a adus-o din nou în prim plan, ea având un conflict serios cu fotbalistul Dacian Varga, Larisa de la ”Puterea Dragostei” acuzându-l pe acesta că ar fi agresat-o.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate