Am aflat suma exactă pe care Marian Godină o primește de la Facebook și Google, într-un an! E departe de ce crede lumea despre cel mai ”urmărit” polițist din online! EXCLUSIV

Marian Godină, polițistul-scriitor-influencer, reușește să facă bani frumoși din activitățile pe care le prestează.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Marian Godină, cel mai ”urmărit” polițist din România, și-a publicat declarația de avere actualizată, care include și veniturile din Facebook, Youtube și vânzări de carte.

Godină, urmărit de peste jumătate de milion de oameni în mediul online

Godină, care s-a plâns la începutul acestui an că a primit un salariu de doar 4.400 lei la ”Seviciul pentru Acțiuni Speciale” (mascați), după 15 ani de activitate în Poliția Română, a preferat să cenzureze această informație în declarația de avere. Mai precis, el a șters venitul anual obținut de la IPJ Brașov, făcând publice doar veniturile provenite din alte activități.

Așa a ieșit la iveală cu exactitate și banii pe care Marian Godină îi face din Facebook și Google (Youtube și blog). Conform polițistului, Facebook Ireland Limited i-a virat în conturi, în ultimul an fiscal, suma de 22.761,60 lei în vreme ce Google Ireland Limited a plătit pentru publicitatea afișată pe platformele de conținut ale acestuia cu 839,52 euro. Asta înseamnă că doar din activitatea online, Godină a obținut aproximativ 5.391

euro într-un an, adică circa 450 euro pe lună (2.250 lei).  

Citeste si: Marian Godină și primarul Piedone, război pe internet. Cei doi se întrec în declarații, aruncate pe Facebook: ”Decât s-o lălăi pe net, oferă-i vreme doamnei tale”. De la ce a pornit întregul conflict

Suma nu pare atât de spectaculoasă, dacă ne gândim la munca pe care Godină o prestează pentru a produce conținut pe toate platformele pe care le deține.

Godină are peste 570.000 de fani pe Facebook, 29.000 de urmăritori pe Youtube (1,6 milioane de vizionări pe canal, în 3 ani) și alți 66.000 de followers pe Instagram.

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Cei mai mulți bani i-a obținut din vânzarea de carte

Cei mai mulți bani, Godină îi obține, însă, din carte. Polițistul a ajuns deja la al 4-lea volum publicat și, conform declarației de avere, în ultimul an fiscal a obținut 89.558 de lei (17.911 euro) din drepturi de autor, ceea ce înseamnă cam aproape 1.500 de euro pe lună.

Citeste si: Ce salariu are Marian Godină! Polițistul a făcut totul public pe rețelele de socializare: „Sunt cu banu' pă mine”

De aici rezultă venituri cumulate de aproximativ 2.750 de euro pe lună (13.750 lei), incluzând aici și un salariu de circa 800 de euro pe lună. Nu e deloc rău pentru un polițist.

Godină e nemulțumit de salariul lui

„Vi se pare mult ca un polițist de la „mascați” să aibă salariu de 4400 de lei? Repet, ăsta e salariul complet, cu toate sporurile și cu tot cu norma de hrană. Mie mi se pare că e destul de mic, ținând cont de riscuri, de faptul că îmi petrec multe nopți, sâmbete, duminici și sărbători la muncă. Ba mai mult, se întâmplă ca de multe ori să fiu chemat din timpul liber la câte o percheziție sau altă misiune.

Marian Godină

Marian Godină lucrează la ”mascați”

La finalul misiunii, scriu într-un registru câte ore am fost la serviciu și, în termen de 60 de zile, sunt obligat să îmi iau acele ore liber. Doar când e posibil, că nu-i posibil mereu. Deci orele suplimentare, (se adună destul de multe în fiecare lună) nu se plătesc, ci se compensează cu timp liber”, a povestit Marian Godină într-o postare, în urmă cu câteva luni.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Marian Godină, reacție despre intervenția polițiștilor de la Onești: „Unii visează sniperi pe blocuri și rapel din elicopter…”

Marian Godină, dezvăluiri despre salariul său! Câți bani încasează polițistul: ”Vă prezint aici salariul meu”

Marian Godină s-a vaccinat împotiva noului coronavirus! Primele declarații ale celebrului polițist: "Am vrut să mă dau mare..."

Horoscop decembrie 2021 pentru toate zodiile: bani, dragoste si sanatate

Certificatul verde e obligatoriu! Condiție clară pentru toți românii. Nu se poate fără el

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

O lume întreagă e în lacrimi: Un titan ne-a părăsit! A primit cele mai înalte distincții. „O lumină strălucitoare se stinge” FOTO

Ilie Năstase a recunoscut: S-a infectat cu COVID-19! Cum se simte acum fostul lider mondial

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies