Am aflat suma fabuloasa pe care o va castiga Brenciu de Revelion! Juratul de la "X Factor" va fi mai bine platit decat vedetele de afara!

Notorietatea lui Horia Brenciu a crescut foarte mult in acest an, motiv pentru carismaticul artist de a plusa cu cerintele financiare, in special de Sarbatori.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereDe cand a ajuns la Antena1, Brenciu si-a marit tariful la concertele sale sau la evenimentele private! Cantaretul cere in jur de 15.000 de euro pe o reprezentatie si, surpriza, are agenda plina!!!

Surse din preajma lui sustin ca si de Revelion, suma ceruta de Horia este una piperata, dar, fireste, in conformitate cu valoarea sa pe piata muzicala.

fara descriereJuratul de la Antena va fi lider la castiguri“Daca anul trecut, Brenciu a castigat 20.000 de euro pe o cantare de Anul Nou, ei bine, acum, lucrurile vor sta cu totul altfel! Artistul este din ce in ce mai solicitat, iar licitatia pentru un spectacol in seara de Revelion a fost spectaculoasa si a ajuns la circa 30.000 de euro!!! Daca nu se va schimba nimic pana atunci, Horia va fi cel mai bine platit solist care va canta pe plaiurile mioritice, cu peste 15.000 de euro mai mult decat “Holograf” sau Loredana, care, pana acum, erau lideri la castiguri”, au spus persoane din preajma juratului de la “X Factor”!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate