Am aflat tariful real al Danielei Crudu! Ia între 300 şi 600 de euro! Vezi ce este obligată să facă pentru aceşti bani! EXCLUSIV!

Daniela Crudu, tariful real al frumoasei vedete! Uite cât câştigă din promovarea de branduri!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Daniela Crudu este o prezenţă longevivă în showbiz. Tânăra de 30 de ani a debutat în lumina reflectoarelor în adolescenţă şi a avut un parcurs interesant, presărat cu scandaluri, dar şi cu emisiuni şi scene memorabile care au transformat-o într-un personaj extrem de iubit.

Citeste si: Daniela Crudu a împlinit 30 de ani! A petrecut în stil mare în Ibiza! Cum s-a distrat

Ei bine, aidoma majorităţii vedetelor care câştigă bani frumoşi din reclamele pe instagram, Cruduţa are şi ea un venit mai mult decât satisfăcător din promovările de pe această reţea de socializare.

Daniela Crudu, tariful real al frumoasei vedete! Bruneta câştigă bani frumoşi din facebook şi instagram!

Cu aproape 600.000 de urmăritori pe insta, protagonista noastră încasează între 300 şi 600 de euro pentru o reclamă, dar câteodată mai postează şi în regim de barter dacă produsele firmei sunt pe placul ei.

Citeste si: Daniela Crudu, apariție de infarct! S-a filmat într-o lenjerie minusculă în timp ce dansa senzual, dar a primit reacții neașteptate: ”Ce-i cu baloanele alea?”

De regulă Daniela lucrează aşa cu ateliere de haine sau cu magazine de încălţăminte. Apropiaţii vedetei susţin că numai din promovările de branduri pe instagram şi facebook, frumoasa brunetă câştigă minimum 4000 de euro pe lună.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate