Am aflat unde înfruntă coronavirusul soacra lui Liviu Dragnea! Mama Irinei Tănase, fostă asistentă medicală la Penitenciarul Rahova, locuiește la bloc

Ana, mama logodnicei lui Liviu Dragnea, a lucrat în penitenciarul în care politicianul își ispășește acum pedeapsa.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Până în 2016, vreme de aproape două decenii, la Penitenciarul Rahova au lucrat și Ana și Mihai Tănase, părinții Irinei, actuala logodnică a lui Liviu Dragnea. Dacă viitoarea soacră a lui Dragnea a îndeplinit funcția de asistentă medicală, socrul politicianului a fost electrician, un om bun la toate, foarte apreciat de colegi. Câștigurile celor doi, în ultimul an de lucru în cadrul Penitenciarului Rahova, au fost unele nu foarte spectaculoase: dacă tatăl Irinei încasa lunar 2100 lei, mama logodnicei lui Dragnea primea 2500 lei pe lună.

Citeste si: Șoc total pentru Liviu Dragnea la pușcărie! Fostul lider PSD mănâncă doar la comun cu deținuții din cauza coronavirusului! ”Nu mai are voie nimeni să îi aducă pachete cu specialități, acum, din lord...a ajuns muritor de rând”

Citeste si: Am aflat cu cine stă iubita lui Liviu Dragnea izolată la domiciliu! Vezi ce face Irina toată ziua în compania celei mai bune prietene! FOTO

Recent, Irina a făcut senzație postând pe internet o discuție cu mama ei despre logodnicul Liviu Dragnea. Irina sugerează prin clipul postat că părinții ei nu au nici o problemă să accepte relația pe care ea o are cu politicianul mult mai în vârstă.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

”Mami, ai fost șocată când ai aflat de relația mea cu Liviu Dragnea?”, își întreabă Irina mama la începutul discuției. Cu un ton exagerat ironic, femeia răspunde:Oh, daaa.... Am rămas șocată până în ziua de azi!”. Irina îi mai adresează apoi câteva întrebări lămuritoare mamei.

Irina: „Mami, Liviu este mai mare decât tata?”

Mama Irinei: „Cu cel puțin 30 de ani. Cred că nici nu exista când te-a conceput.”

Irina: „Voi ați luat la cunoștință de relația noastră în 2019?”

Mama Irinei: ”Ieri.”, așa s-a derulat discuțiafilmată  dintre mama Ana și fiica Irina avându-l drept subiect pe Liviu Dragnea. 

Părinții Irinei Tănase înfruntă pandemia dintr-un bloc recent renovat amplasat în cartierul Ghencea, nu departe de stadionul cu același nume. Vecinii vorbesc frumos de soții Tănase, pe care-i consideră oameni normali. ”Sunt la fel ca și noi, ne știm de atâția ani, e normal, n-au făcut niciodată caz de faptul că fata lor se iubește cu Dragnea. Sunt oameni simpli”, ne-a declarat o vecină de scară cu familia Tănase. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Coronavirus. Hotelul lui Răzvan Raț, transformat în centru de carantină! „Arată destul de SF, e ciudata situația”

Cuscrul preot al lui Liviu Dragnea este bolnav! Părintele Dionis Tătulescu are o boală care afectează coloana vertebrală!

Imagini SENZAȚIONALE cu vila colosală a lui Liviu Dragnea! În fața casei se lăfăie gunoaiele

Soacra lui Liviu Dragnea, mesaj clar pentru fostul lider PSD: Sunt șocată și azi

Cazul primarului mort din Deveselu! Cum s-au ”evaporat” mai multe case din declarația de avere a lui Ion Aliman? EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies