Am avut dreptate! Antonia a “divortat” doar pentru marketing!

Bomba anului s-a dezamorsat intr-o singura zi! Divortul Antoniei Iacobescu de Vicenzo Castellano este o facatura sau o politica de marketing, asa cum a titrat ieri WOWbiz.ro.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereWOWbiz.ro a avut dreptate! Antonia a “divortat” de sotul ei doar pentru a-si face publicitate. Strategia de marketing pusa la cale de Lucian, impresarul Innei, si totodata noul manager al Antoniei, pentru accederea brunetei pe un target tabu, cel al pustimii dornice sa adore o fata tanara, singura si diponibila, a functionat doar o zi. Azi, socrul artistei a rasturnat toata situatia si a dat o declaratie care nu mai lasa loc de alte interpretari.  “Nu e adevarat absolut nimic. Antonia si Vincenzo sunt bine, sanatosi... Nu s-au despartit. Nu stiu de unde aveti asemenea informatii, dar Antonia asteapta un copil. Voi avea inca un nepot si sunt foarte fericit!", a spus Ciro Castellano pentru Ring.

Astfel, orice alte speculatii lansate de surse din apropierea cuplului se anuleaza si orice incercare de publicitate pe seama unui divort nu isi mai are rostul.  


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate