Am avut dreptate! Asa o curteaza Philipp Plein pe Bianca Dragusanu de mai bine de patru luni! Detalii fabuloase | EXCLUSIV

Celebrul designer Philipp Plein isi incearca inca norocul la Bianca Dragusanu

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

In urma cu doua saptamani, WOWbiz.ro detona bomba si titra, in exclusivitate, ca Philipp Plein ere atras iremediabil de Bianca Dragusanu! Frumusetea romancei l-a determinat pe designer sa isi inceapa “atacul” prin diverse cai la inima blondinei! Cine stie, poate numele lui, poate celebritatea sau farmecul personal ar fi putut sa o determine pe diva sa ii cedeze!

Philipp Plein s-a indragostit de Bianca Dragusanu de patru luni! De la cine a aflat numarul ei de telefon

Daca, la vremea respectiva, multi au fost sceptici ca dezvaluirile ar fi reale, ei bine, povestea prinde contur in aceste momente, cu noi declaratii ale persoanelor din preajma superbei femei! (intra sa vezi in ce casa fabuloasa vrea sa o invite Philipp Plein pe Bianca)

Conform apropiatilor vedetei, Philipp Plein s-a indragostit de Bianca Dragusanu in urma cu patru luni!!! “Poate unii au spus ca este o gluma, dar acesta este purul adevar! Bianca a intrat in atentia celebrului creator de moda inca din primavara! Initial, el ar fi contactat-o pe Instagram, apoi a apelat la o fosta prietena din Romania, pe care a rugat-o sa ii dea numarul de telefon al divei, sub pretextul ca ar dori sa ii ofere cateva rochii de ale lui sa le poarte in show-ul TV pe care il modera! Asa a reusit sa o contacteze pe blonda si, de atunci, i-a tot propus o “colaborare profesionala”! De altfel, colegii vedetei au stiut de designer si de dorinta lui de a o lega o legatura inca de atunci. O dovada este si faptul ca, intr-o zi, cand ea se afla la machiaj, Plein a sunat-o pe facetime si fara sa isi dea seama ca sunt oameni in jur, a raspuns. Creatorul de moda a fost foarte civilizat, a vorbit frumos, chiar si cu persoanele din incapere, lasand senzatia ca vrea sa aiba cu starul autohton o relatie strict legata de haine! Insa, fireste, nimeni nu l-a crezut, mai ales ca incercarile lui de a o auzi pe Bianca au fost extrem de dese, iar ea nu ii da sperante deloc”, au dezvaluit prietenii divei.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate