Am coronavirus, acum ce fac? Lista medicamentelor folosite de medici în acest moment pentru a lupta cu epidemia mondială COVID-19!

Coronavirusul a devenit o ”sperietoare” monidală, pe măsură ce numărul pacienților crește alarmant de la o zi la alta. Totuși, cum se tratează în acest moment coronavirusul?

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Numărul bolnavilor de Coronavirus a depășit, la nivel mondial, 110.000 de cazuri iar pentru 3.888, boala s-a dovedit fatală. În România sunt 15 cazuri, însă se așteaptă ca numărul să crească în zilele următoare. În tot acest timp, specialiștii testează diverse substanțe pentru a găsi un remediu împotriva COVID-19.

fara descriere

Citeste si: Un nou SUSPECT de CORONAVIRUS transportat la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj

Citeste si: Coronavirusul aprinde războiul dintre generații în Italia. Părinții contra copiilor, Sudul contra Nordului: „Ați venit să ne infectați? Stați în tren!“

Citeste si: Bomba zilei. Crește numărul suspecților de Coronavirus din cadrul Guvernului. Care sunt persoanele

Cel mai uzual medicament folosit pentru combaterea coronavirusului, mai ales în Europa este Oseltamivir sau, așa cum este el cunoscut, Tamiflu. În multe cazuri, medicii au raportat o stopare a reproducerii virusului, un lucru oarecum surprinzător, după cum a declarat Ebenzer Tumban, virolog la Michigan Tech, pentru Live Science. Tamiflu este un medicament eficient în cazurile de Influenza Virus (gripă).

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate