Am descoperit mormântul secret al lui Alexandru Vișinescu! Așa arată locul de veci al torționarului! Ce au făcut de frică rudele decedatului FOTO EXCLUSIV

Celebrul torționar Alexandru Vișinescu, fostul șef al Penitenciarului Râmnicu Sărat, a murit în noiembrie 2018 și a fost îngropat în mare secret într-un sat de munte din Buzău.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Pe 5 noiembrie 2018, fostul torţionar Alexandru Vişinescu a murit în timp ce era internat în spitalul penitenciarului Rahova. În vârstă de 93 de ani, fostul şef al Penitenciarului Râmnicu Sărat ispăşea o condamnare de 20 de ani de închisoare pentru crime împotriva umanităţii. ”In data  de 05.11.2018, în jurul orei 13.00, personalul medical al Penitenciarului-Spital Bucureşti-Rahova a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane aflate în custodie, concomitent fiind solicitat sprijinul serviciului unic de urgentă 112. În ciuda eforturilor depuse de personalul specializat, decesul persoanei în cauză a fost declarat în jurul orei 14.30. Acesta se afla în evidenţa unitătii cu o serie de afecţiuni medicale cronice, pentru care se acordau îngrijiri şi tratament potrivit recomandărilor medicilor specialişti", aşa a sunat comunicatul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. 

Citeste si: Ce scrie în certificatul de deces al lui Alexandru Vişinescu

Citeste si: Avocata torţionarului Alexandru Vişinescu a făcut mărturisiri incredibile: ”Până nu l-au omorât nu s-au lăsat!”

Înmormântarea lui Vișinescu s-a desfășurat în mare secret, câteva zile mai târziu, doar în prezența câtorva rude, într-un cimitir dintr-un sat buzoian de munte. De frica faptului că ar putea exista persoane care să vină să vandalizeze mormântul torționarului, familia a preferat să nu îi pună pe cruce numele lui Alexandru Vișinescu!

fara descriere

Mai mult, locul de veci al familiei Vișinescu nu arată astăzi deloc ca unul în care, acum 9 luni, a fost coborât cineva în groapă: nu există, candele, lumânări, crucile vechi sunt căzute, totul a fost lăsat paragină, parcă pentru a deruta orice persoană interesată de mormântul celui care a fost Alexandru Vișinescu. 

fara descriere

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate