„Am fost violată de 1716 ori până să împlinesc 12 ani. Când aveam 6 ani, am fost dusă la prima orgie într-un castel”. Povestea femeii vândute de propria mamă

O femeie a avut parte de o copilărie de coșmar din cauza mamei sale.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

La vârsta la care trebuia să se joace cu păpușile și cu copii de vârsta sa, Anneke, care avea numai șase ani atunci când a început coșmarul vieții sale.

Anneke Lucas, o femeie din Belgia, a fost vândută de către propria mamă și a ajuns să fie sclavă sexuală ani la rând.

Când eram doar o fetiță, în țara mea natală, Belgia, am fost forțată să fiu sclavă sexuală. Mama mea m-a vândut și mă ducea unde eram solicitată. Șeful acestei rețele de pedofili lucra într-un cabinet ministerial. Clienții erau membri ai elitei politice și financiare. Pe mulți dintre cei cu care am fost i-am recunoscut la televizor. Fețele lor erau foarte cunoscute și nimeni dintre oamenii obișnuiți nu s-ar fi gândit că sunt capabili de așa ceva. Am fost cu VIP-uri, cu șefi de stat și chiar cu un membru al unei familii regale.

Am calculat că am fi fost violată de 1.716 ore înainte de a împlini 12 ani.

Trebuia să fac ceea ce mi se spunea, pentru că eram amenințată că voi fi ucisă. Știu că unii copii au fost uciși de membri sadici. Băieții erau mai des folosiți pentru tortură decât fetele, dar fetele erau cele ucise.
A fost cel mai rău lucru pe care ți-l puteai putea imagina.

În anul 1969 aveam în jur de 6 ani. Atunci am fost dusă la prima orgie, într-un castel. Am fost folosită pentru un ritual sadomasochist. Pe o scenă joasă, cu o zgardă de câine în jurul gâtului, am fost forțată să mănânc fecale umane. M-am simțit atât de umilită! Nu știam ce să fac ca să-mi salvez sufletul. În acele momente aș fi vrut să mor.

În camera aceea era o adunătură bizară, oameni îmbracați ca aristocrații sau ca hipioții, fumau, se drogau și făceau sex. Singurii "curați” erau chelnerii. Tremuram de frica. Îmi auzeam vocea interioară cum strigă la toți acei adulți că ceea ce fac este atât de greșit. Le spuneam în gând că într-o zi vor ajunge la pușcărie.

Cei din acea cameră erau preocupați doar de muzică, de droguri și sex. Părea că nimeni nu mă vede, până la un moment dat, când un domn, bine îmbrăcat, la costum, mi-a urmărit privirea. Parcă m-a înțeles. Nu l-am mai văzut niciodată de atuncidar peste niște ani l-am revăzut la televizor. Era un politician belgian important..

Apoi am fost dusă într-o celulă. Eram sigură ca ma vor ucide, dar mi a fost arătat cadavrul unei persoane foarte tinere. am înteles că era mesajul că trebuia să tac, altfel voi avea soarta acelei fete.

Citeste si: Atenționare meteo: Cod GALBEN de vijelii și descărcări electrice în România

Citeste si: Una dintre cele mai cunoscute actrițe porno, de nerecunoscut după ce a ajuns să trăiască într-o gură de canal

Citeste si: Avocatul familiei Melencu, declarații șocante: „A dispărut odată cu Luiza”

Și am tăcut. Mă duceam la școală, eram foarte timidă, nu aveam prieteni. Ba nu mă baga nimeni în seamă, ba toți râdeau de mine pentru că aveam momente în care nu eram deloc prezentă. Acasă, nimeni nu dădea doi bani pe mine. De aceea, cu timpul, am început să văd altfel faptul că acei bărbați puternici, cu standarde înalte, ma voiau pe mine. Mă gândeam că sunt frumoasă, senzuală și am început să mă agăț de asta pentru a putea supraviețui ororilor îndurate și rușinii.

La 10 ani, unul dintre membrii rețelei și-a adus băiatul de 20 de ani. Înalt, frumos, blond, ochi albaștri. S-a dat la mine și mi-a spus că sunt o târfă mică. A fost pentru prima dată, în toți anii ăștia, în care eram forțată să fac aceste lucruri, când mi-am spus părerea. "Crezi că-mi place să fiu aici?!”.

De aici a început cea mai intensă perioadă din viața mea, în care m-am simțit iubită, apreciată, înțeleasă, dar și abuzată de același bărbat, tânărul de 20 de ani. Un an mai târziu, nu mai eram de folos rețelei și trebuia sa fiu ucisă.

Când a început tortura, el a privit totul râzând. Atunci a fost a treia oară în viața mea când m-am simțit foarte puternică. Aveam atâta mândrie în mine încât furia mi-a dat forță. Am fost arsă cu țigara, apoi dusă într-o cameră în care am fost legată de o buturugă de măcelar. Torționarul meu nu era nimeni altul decât Marc Dutroux. Au făcut înconjurul planetei știrile despre crimele lui, prin 1996. Se considera că el a pus bazele rețelei de pedofilie. Deși au făcut mulți parte din această rețea, doar Dutroux a fost condamnat la închisoare pe viață, 8 ani mai târziu. Trebuia să mor în acea noapte din 1974, pe acea buturugă de măcelar, dar am fost salvată în ultima clipă”, a dezvăluit femeia în cadrul unui interviu.

Cum a scăpat cu viață

„În timpul torturii, tânărul a negociat cu politicianul care conducea rețeaua. A făcut o înțelegere. El se ocupa de afacerile murdare ale politicianului în schimbul vieții mele. Propunerea, însă, l-a costat pe el viața. În această lume, orice semn de umanitate este considerată slabiciune și ești mort.

Viața mi-a fost cruțată, dar am fost obligată să tac pentru totdeauna. Mi-au trebuit 40 de ani să am curajul să vorbesc.

În 1988, când aveam 25 de ani, mă plimbam prin Los Angeles când am fost atacată cu fecale umane. Mi-am adus aminte imediat de umilințele suferite în copilarie. Și mi-am spus atunci în gând că am să-mi iau viața dacă vor mai trece prin ceva asemănător cu ce am trăit atunci.

Mi-au trebuit ani buni de terapie ca să scap de aceste amintiri, să scap de rușine și să încep să mă pot considera un om normal.

Această dezvăluire face parte din procesul meu de vindecare, pentru a ajunge din nou la acea putere interioară care să mă ajute să merg mai departe”, își încheie Anneka Lucas zguduitoarea mărturie.

În prezent, Anneke locuiește în SUA, are o fată și este instructor de yoga.

Pentru cei care nu își mai amintesc, Marc Dutroux este cel mai cunoscut pedofil belgian, vinovat de atrocități greu de descris care au speriat Belgia în 1996. El a fost condamnat pe viață, în 2004 pentru răpirea, sechestrarea și violarea, între 1995 și 1996, a șase fete și adolescente belgiene, precum și pentru uciderea a patru dintre ele.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate