Vedete

Am găsit-o în Italia pe soacra Elenei Udrea! Este incredibil ce făcea mama lui Adrian Alexandrov în timp ce nora ei era ridicată de pe stradă în Costa Rica EXCLUSIV

Adrian Alexandrov este originar din Sulina, dar mama lui lucrează de ani buni în Italia.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Adrian Alexandrov şi Elena Udrea se iubesc de trei ani, dupa logodnă cei doi devenind şi părinţii unei fetiţe. Din păcate pentru ei, Elena Udrea a fost ridicată recent de pe stradă şi încarcerată în Costa Rica, ţară în care se ascundea după ce în România primise o condamnare definitivă la închisoare, în cazul „Gala Bute”. Aflat în prezent în Costa Rica, unde are grijă de copil, împreună cu mama Elenei Udrea, Adrian nu beneficiază acum, cînd ar avea mai multă nevoie, de sprijinul rudelor sale.

Şi asta pentru că mama lui Adrian Alexandrov este stabilită de mulţi ani în străinătate, în Italia, acolo unde lucrează. De altfel, ruptă de tumultul evenimentelor din Costa Rica, mama lui Adrian Alexandrov s-a comportat absolut normal în ziua arestării Elenei Udrea în San Jose, relaxându-se toată după-amiaza cu ajutorul unei reviste mondene.  

Galerie foto