Vedete

Am inspectat traseul alb, unde a avut loc prima parte a semifinalei! Asa arata ghilotina si capcanele, vazute de aproape! Corespondenta speciala WOWbiz.ro din Republica Dominicana

Traseul alb, pe care s-a desfasurat prima parte a semifinalei de la Exatlon, este unul dintre cele mai complexe si dificile din intreaga competitie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Am inspectat traseul alb, unde a avut loc prima parte a semifinalei! Asa arata ghilotina si capcanele, vazute de aproape! Corespondenta speciala WOWbiz.ro din Republica Dominicanaicon photo
Exatlon finala 2018. Stefan s-a descurcat excelent la traseul alb si a ramas cu cele mai multe "vieti", insa acest lucru nu l-a ajutat in partea a doua a semifinalei, desfasurata pe traseul galben, in urma careia Vladimir si Ionut au acces in finala. 

Am intrat pe traseul alb imediat dupa finalul primei parti a semifinalei, cand concurentii inca erau acolo. Alex, Vladimir si Stefan schimbau impresii despre joc iar Ionut se racorea in piscina de sub tobogan. 

Vazut de aproape, traseul arata altfel decat la televizor. Obstacolele sunt mult mai inalte decat par si realizezi cat de bine stai la conditie fizica pentru a-l putea strabate. Cineva spunea ca e ca si cum ai alerga cu toata viteza si cineva ti-ar arunca o galeata cu apa in fata, dupa care trebuie sa te concentrezi sa arunci cu niste saculeti intr-o tinta.

Exatlon finala 2018! Concurentii nu au voie sa exerseze inainte 

Atentie: concurentii nu au voie sa exerseze inainte finalurile de proba. Ei sunt adusi la fata locului cu o masina, in care stau inchisi pana cand incepe jocul propriuzis! Astfel, in cazul finalurilor noi, cum a fost cazul celor doua trasee din semifinala, jucatorii o iau practic de la zero. 

Aceste mici detalii fac de multe ori diferenta. Daca nu esti concentrat la maxim sau obosesti prea mult pe traseu, finalul va fi compromis. Asa cum s-a si intamplat de multe ori. "Pare usor, dar nu este deloc asa", a spus de multe ori Cosmin Cernat si in acest caz nu a exagerat deloc. 

Daniel Coltuc, corespondentul WOWbiz.ro in Republica Dominicana, la Exatlon
Daniel Coltuc, corespondentul WOWbiz.ro in Republica Dominicana, la Exatlon

Traseele de la Exatlon, vazute de aproape, par desprinse dintr-un film SF si contrasteaza cu restul peisajului, fie ca vorbim de jungla sau de plaja. Este un parc de distractii realizat de un arhitect maniac, cu ostacole ce par chilotine si alte capcane ale mortii.

Este impresionant sa vezi asa ceva de aproape si cu atat mai mult sa fii alaturi de patru romani care trec prin aceste capcane cu o viteza incredibila. Sau sa-i vezi cum se descarca la final cu urlete care strabat jungla. Sau, dimpotriva, sa vezi cum un concurent care a facut de 5-6 ori acel traseu se prabuseste, se loveste la cap si pierde tot, cum a fost cazul lui Stefan in cea de-a doua parte a semifinalei. 

Exatlon finala 2018. Exatlon este un show incredibil care nu intamplator a tinut cu sufletul la gura milioane de romani si zeci de milioane de locuitori ai planetei. Este un spectacol grandios la care Romania a luat parte prin niste atleti desavarsiti si niste oameni extrem de buni in spatele camerelor. 

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune