Am intalnit si romani norocosi! Uite ce suma colosala a castigat un cuplu la LOTO

Doi români - soţ şi soţie - care locuiesc în străinătate au câştigat premiul de categoria I la tragerea suplimentară Loto 6/49 din 15 septembrie, organizată pentru sărbătorirea a 107 ani de la înfiinţarea Loteriei Române, aceştia ridicându-şi joi premiul, de care au aflat cu o zi în urmă.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereLoteria Română informează că premiul în valoare de 11.371.103,71 lei (peste 2,5 milioane euro) a fost câştigat de doi jucători, soţ şi soţie, români care locuiesc în străinătate.

"Biletul care le-a adus marele premiu la Loto 6/49 a fost jucat împreună cu alte bilete, în Oradea, la agenţia 05-044, când au venit în vacanţă în România şi a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49, preţul acestuia fiind de doar 30,1 lei. Toate cele trei variante jucate s-au dovedit a fi câştigătoare", se arată în comunicatul transmis agenţiei MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, pe lângă premiul categoriei I la Loto 6/49, cei doi jucători au obţinut câştiguri şi cu celelalte două variante, adică un premiu de categoria a III-a în valoare de 372,28 lei şi un premiu de categoria a IV-a, în valoare de 30 de lei.

"În total, biletul norocos le-a adus jucătorilor un premiu în valoare de 11.371.535,99 lei", precizează sursa citată.

Cei doi au aflat abia miercuri că sunt câştigători şi au declarat reprezentanţilor Loteriei Române că îşi doresc să călătorească cât mai mult.

Câştigătorii nu au dorit să-şi facă publică identitatea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate