Am intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai lung carnat din lume! VEZI cat a masurat si cine l-a facut

De Ziua Naţională, Carrefour România şi Aldis au stabilit un nou record mondial pentru România şi au primit Certificatul Guinness World RecordsTM pentru cel mai lung cârnat din lume.

Distribuie pe:

fara descriereProdusul, preparat din carne tocată crudă, măsoară 62.745 km lungime şi are o greutate de 45 tone, dimensiuni care doboară recordul mondial de 59.14 km deţinut până în prezent de englezi.

Recordul stabilit de Carrefour România şi Aldis a fost prezentat spre omologare de Ziua Naţională a României, în parcarea Ploieşti Shopping City, în comuna Blejoi, în prezenţa oficialilor Guinness World RecordTM şi a tuturor participanţilor la eveniment. La final, o parte din produsul-record a fost donată în scopuri caritabile. De asemenea, cel mai lung cârnat din lume a putut fi savurat de către participanţi.

"Suntem mândri să stabilim un nou record pentru România pentru cel mai lung cârnat din lume, chiar de Ziua Naţională. Este pentru prima dată când iniţiem, la nivel de grup, doborârea unui astfel de record şi ne bucurăm că această zi a fost un succes şi, totodată, o experienţă frumoasă pentru clienţii Carrefour. Prin acest eveniment, Carrefour România, împreună cu Aldis, şi-a câştigat un loc într-una din cele mai cunoscute serii de cărţi din lume, Guinness World Records”, a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour România.

"Este o zi importantă pentru noi, prin care am sărbătorit românii de pretutindeni, dar şi un an de strategii inovatoare, de experienţe noi şi produse de calitate. Cu siguranţă acest nou record stabileşte aşteptări, dar şi ambiţii cât mai înalte de viitor atât pentru clienţii noşti, cât şi pentru Grupul Carrefour.”, declară Silviu Diaconu, Director Produse Proaspete Carrefour România.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate