"Am renunțat la diploma de medic, ca să devin actriță porno" Cum au reacționat părinții Silviei când au aflat cum arată acum o zi de muncă din viața ei

Silvia Saige a decis la vârsta de 35 de ani să-și schimbe radical viața.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Silvia Saige a decis la vârsta de 35 de ani să-și schimbe radical viața. După ce și-a petrecut anii tinereții studiind medicina, așa cum au visat și părinții ei, Silvia și-a dat seama că nu se simte împlinită. A lăsat totul, s-a mutat în Los Angeles, pentru a-și urma noua ei pasiune: să devină un renumit stand-up comedian.
Noul oraș a avut, însă, alte planuri pentru ea. La doar câteva luni după ce s-a mutat a mers la un casting de filme pentru adulți.Câștigă 1000 de lire în doar câteva ore, însă banii primiți sunt ca o sabie cu două tăișuri

 

"Cel mai greu îmi este când mă gândesc la părinții mei și cât de mult îi deranjează ceea ce am ajuns să fac. Mi-aș dori ca părinții mei să rămână la fel de mândri în continuare de mine, ca și cum aș fi continuat cu medicina", a spus Silvia pentru mirror.co.uk.

Starleta a fost sinceră cu familia ei și le-a spus de noile schimbări din viața ei. Deși la început au fost complet împotriva deciziei sale, în timp, nu au avut încotro și au devenit mai înțelegători.

"Tata e mai înțelegător. Mama e mai religioasă. Ei înțeleg acum că sunt în siguranță, fericită și sunt capabilă să iau decizii bune pentru mine. Mai mult, nu discutăm detalii", a mai spus ea.

Fără palme, fără scuipat și fără comentarii negative

Deși job-ul ei pare unul destul de "piperat" și plin de acțiune, Silvia mărturisește că are și ea parte de monotonie, ca oricine altcineva la locul de muncă.

"Se simte uneori ca o rutină. La 8 dimineața ajuns pe platoul de filmare, semnez documentele prin care imi asum faptul că nu am consumat alcool și nici droguri. Apoi timp de o oră și jumătate stau la machiaj și păr. Înainte să filmăm, mai avem și ședințe foto, iar apoi ședințe foto cu partenerul de film, în care simulăm pozițiile din scenariu. Apoi stăm de vorbă și stabilim un set de reguli pentru fiecare, cu ce nu are celălalt voie să facă. Eu am regulile clare: Fără palme, fără scuipat și fără comentarii negative. În principiu, în 80% din timp mă simt extraordinar la muncă și râd toată ziua. În 20% din timp mă simt ca la un job normal: nu-ți plac mereu oamenii din jurul tău cu care lucrezi sau poate de regizor chiar", a mai spus ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate