Gina Matache liceu, Gina Matache a rabufnit, Gina Matache nepoata, Gina Matache oana matache

Mama Deliei a răbufnit în mediul online și i-a luat prin surprindere pe cei care o urmăresc.

Vedete

„Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant pe internet! Artista nu a mai suportat ce se întâmplă în jurul ei și a răbufnit

Mama Deliei a răbufnit în mediul online și i-a luat prin surprindere pe cei care o urmăresc.

La 60 de ani, Gina Matache are o vastă experiență de viață. Chiar dacă în ultima vreme aceasta a apărut și mai mult în atenția publicului în urma declarațiilor pe care le-a făcut cu privire la noua relației a fiicei sale, Oana, și a noului ei partener, Radu Siffredi, cei care o îndrăgesc cu adevărat pe artistă știu că vedeta abordează frecvent diferite teme pe contul ei de Instagram, acolo unde este din ce în ce mai activă.

Gina Matache nu ezită niciodată să își exprime părerile sincere pe marginea diferitelor subiecte pe care își dorește să le aducă în atenția publică. Așa a făcut și de această dată solista de muzică populară, când a deschis un subiect care a fost intens dezbătut în țara noastră pe parcursul ultimilor ani.

Gina Matache liceu, Gina Matache a rabufnit, Gina Matache nepoata, Gina Matache oana matache

Mama Deliei a răbufnit în mediul online și i-a luat prin surprindere pe cei care o urmăresc.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Dovada că Răzvan Miheț a dat-o deja uitării pe Oana Matache? Platforma pe care a apărut după despărțire! Deși în imagini se vede clar că e el, mulți se întreabă dacă e real

Gina Matache, atac dur în mediul online: „Ești luat peste picior”

În ultimii ani, din ce în ce mai multe persoane au ales să devină influenceri pe platformele de socializare, meserie din care se câștigă extrem de bine și care le permite acestora să ducă o viață liniștită din punct de vedere financiar.

Acest subiect a iritat-o pe Gina, pentru că artista consideră că multe staruri îi privesc cu un aer de superioritate pe cei care duc o viață modestă, acest lucru petrecându-se inclusiv în cadrul unităților de învățământ.

Cu această ocazie, Gina Matache a postat o fotografie cu ea din tinerețe, în care apare îmbrăcată în uniforma pe care o purta atunci când era elevă, împreună cu următorul mesaj.

„Pe vremea mea, așa arăta uniforma de liceu. Poate nu era cea mai frumoasă, poate ne enerva să o purtăm, dar eram toți egali la școală. Astăzi e greu să ții pasul cu fetele de baștani, cu starurile care te privesc de sus... Mai nou observ că ești prost dacă ai o meserie banală.

Ești luat peste picior dacă nu ai cont pe TikTok, unde stai la cerșit. Pfhai... am trăit degeaba.”, a scris revoltată Gina Matache, pe contul ei de Instagram

Reacția Ginei a fost apreciată de către urmăritorii ei, care au fost de acord cu mama Deliei.

„Așa am purtat și eu și-mi plăcea foarte mult! Era o disciplină, toți eram egali, nu existau diferențe!”, a scris una dintre urmăritorii Ginei.

Ce au observat urmăritorii Ginei Matache, după cea mai recentă postare a acesteia

Internauții care au văzut fotografia din tinerețea Ginei au avut parte de o revelație. Oamenilor nu le-a venit să își creadă ochilor când au văzut cât de bine seamănă Jessica, fiica Oanei Matache, cu bunica ei. Extrem de încântați de acest lucru, internauții au lăsat o mulțime de comentarii la postarea Ginei Matache.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

„Jessica îți seamănă”, „Jess”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Gina Matache liceu, Gina Matache a rabufnit, Gina Matache nepoata, Gina Matache oana matache

Gina Matache

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Câți urmăritori are Radu Siffredi. Noul iubit al Oanei Matache organizează sesiuni live pe Twitch