Am trăit s-o vedem și p-asta! Cheloo de la Paraziții, parte vătămată într-un dosar penal! Probleme cu un vecin de la Breaza | EXCLUSIV

Cheloo de la Paraziții apare ca parte vătămată într-un dosar penal instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Cheloo de la Paraziții a mai avut probleme cu legea însă de cele mai multe ori s-a aflat de partea ”greșită” a acesteia. Postura de parte vătămată este una nouă pentru rapperul condamnat pentru posesie și consum de droguri ușoare și cunoscut pentru atitudini homofobe sau chiar naziste.

fara descriere

Numele cântărețului, Ion Ștefan Cătălin apare totuși într-o acțiune penală judecată cu câteva luni în urmă, la Judecătoria Câmpina. Agresorul este un bărbat din Breaza, localitate unde liderul trupei ”Paraziții” locuiește de câțiva ani.

Procurorii au cerut închiderea dosarului

”În temeiul art. 318 alin. (15) teza I C proc. pen. admite cererea de confirmare a renunțării la urmărirea penală formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina în dosarul penal nr 2282/P/2017. Cofirmă ordonanța de renunțare la urmărirea penală emisă în data de 17.09.2018 în dodarul penal 2282/P/2017 de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, ca fiind legală și temeinică. În temeiul art. 275 alin. (3) C. proc. pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, se arată în minuta deciziei Judecătoriei Câmpina.

fara descriere

Citeste si: Cheloo, mesaj genial: ”Mulțumim pentru timpul acordat și paharele puse la bătaie!”

Citeste si: Andreea Marin a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu și emisiunea pe care aceasta o prezintă!

Citeste si: Roxana Vancea, primele declarații după ce s-a operat! Ce a pățit fosta concurentă de la Exatlon

Prin această hotărâre, instanța confirmă practic rezoluția procurorilor de închidere a dosarului, considerând cazul încheiat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate