Vedete

Amadeus lanseaza "Fericirea are chipul tau" in stil bossa nova!

Mihaela Runceanu ar fi implinit ieri 59 de ani, iar, in memoria regretatei artiste, trupa Amadeus lanseaza o varianta cu totul inedita a piesei acesteia, “Fericirea are chipul tau”.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Pentru prima data in cariera, Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis adopta un nou stil muzical, bossa nova, reimpus recent pe piata internationala inclusiv de Caro Emerald.

Impreuna cu acestia, Amadeus a inregistrat o varianta in stilul brazilian bossa nova a piesei “Fericirea are chipul tau”.

Andreea Runceanu este verisoara Mihaelei Runceanu. Despre regretata artista, Andreea marturiseste ca i-a fost un model de profesionalism si de devotament total pentru muzica de calitate.

„Pentru mine Mihaela a fost un model, un idol, am iubit-o si admirat-o enorm si am suferit foarte mult cand a plecat dintre noi. La ultimul concert al ei, de la Sala Palatului, m-a luat in brate si mi-a spus ‚Sa nu renunti niciodata la vioara!’. Mihaela Runceanu a cucerit o tara intreaga cu vocea ei de aur. Pe langa suferinta pe care plecarea ei dintre noi a provocat-o, cel mai mare regret al nostru a fost ca nu am putut sa cantam impreuna cu ea pe scena. Te iubim, Mihaela!”, a declarat Andreea Runceanu.

 

Setări confidențialitate