Amalia Enache: "Cele mai multe lucruri le-am invatat chiar de la copiii aflati in situatii vulnerabile"

Amalia Enache, prezentatoare de stiri, a primit un premiu pentru munca ei depusa pe parcursul anului pentru ajutorarea copiilor abandonati.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Aseara am primit un premiu care m-a emotionat foarte mult. M-a si surprins, pentru ca nici macar nu stiam ca am fost nominalizata. Este un premiu care ma bucura cu atat mai mult cu cat mi-a fost oferit de profesionisti in domeniul protectie si copilului. De la ei, de la asistentii sociali, psihologi, de la reprezentantii ONG-urilor care lucreaza direct cu copiii am invatat foarte multe in ultimii ani de cand sunt reprezentant special al HHC Romania.

Si cele mai multe lucruri le-am invatat chiar de la copiii aflati in situatii vulnerabile. Tot ce incerc este sa-i ajut pe copiii abandonati sa aiba o voce si problemele lor sa nu ramana inchise intre peretii centrelor de plasament si mai rau, sa nu ramana inchise in sufletele lor. O casa si o familie pentru fiecare copil e mai mult decat un vis, e proiectul caruia m-am alaturat cu toata convingerea si care se implineste treptat, in fiecare zi", a postat Amalia pe Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate