Amalia horoscopista, scandal cu iubitul în plină stradă: „Eşti beat! Te rog, încetează!”

Amalia horoscopista s-a certat cu iubitul.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Amalia horoscopista pare să nu aibă prea mult noroc în dragoste. A fost timp de patru ani într-o relaţie cu Cici de la Sistem, însă nici măcar nu a ajuns cu el la altar şi s-au despărţit. După un timp ea părea să îşi fi găsit liniştea în braţele unui alt bărbat, dar se pare că lucrurile nu stau chiar aşa. 
 
Amalia a petrecut într-o seara alături de prietenele ei, în timp ce iubitul ieşise si el cu băieţii. Când ea a mers în localul în care se distra partenerul ei, faptul că el băuse mai mult decât ar fi trebuit a enervat-o la culme. Nu l-a certat de faţă cu prietenii, însă când au ieşit în parcare nu s-a mai putut abţtine, relateaza cancan.ro. 
 
Se pare ca Amalia i-a reproşat iubitului cantitatea de alcool pe care o consumase, ba chia l-a avertizat să nu mai faca aşa. „Nu am de ce să mai stau cu tine acum, pentru că eşti beat. Ce, nu am stat cu tine, nu am dansat? Eşti beat! Te rog, încetează! Poate data viitoare o să ai grijă, ca să bei mai puţin. Oricum, eu nu vreau să mai stau. Ţi-am zis 'Haide să mergem'”, i-a spus ea iubitului, conform sursei mai sus citate. 
 
Bărbatul nu a plecat cu Amalia, în ciuda discursului ei. Ea a luat un taxi spre casă, iar el s-a întors la prietenii lui. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate