Amalia Nastase: "Sunt oameni atat de bogati incat tot ce au sunt banii, n-as vrea sa fiu unul dintre ei. Sunt singuri si nefericiti"

Distribuie pe:

fara descriere

 

Amalia Nastase nu isi doreste o avere mare. Fosta sotie a lui Ilie Nastase a marturisit ca prefera sa aiba o siguranta financiara care sa ii permita sa isi creasca fetitele, ferm convinsa ca persoanele foarte bogata au alte "lipsuri", pe care banii nu le pot suplini.

"Sunt perioade in viata in care nu am stat pe roze cu banii, iar in aceste perioade ai timp sa te gandesti la tot ce inseamna aceasta alergatura zilnica dupa bani. Am invatat ca cel mai important lucru este sanatatea... Sunt unii oameni atat de bogati incat tot ceea ce au ei sunt banii; n-as vrea sa fiu unul dintre ei...", a declarat Amalia pentru emisiunea "D-Paparazzi" de duminica, difuzata de la ora 19:45.

"Acesti oameni sunt bogati, singuri si nefericiti. Sunt foarte tristi. De fiecare data cand am probleme cu banii ma gandesc la acesti oameni, care au tot ce-si pot dori insa carora le lipsesc niste lucruri esentiale in viata, precum familie sau prieteni de nadejde", a completat ea.

Femeia de afaceri a precizat ca incearca sa le invete si pe fetitele sale sa aprecieze valoarea banului si sa devina cumpatate.

"Am incercat sa le invat si pe fetele mele valoarea banului. Daca Alessia imi spune ca vrea sa manance la un anumit restaurant ii spun ca acolo costa 100 de Lei o friptura si ca putem merge sa mancam altundeva, unde este mai ieftin. Cand isi da seama cat costa o masa in oras imi spune ca am dreptate si devenim mai cumpatate", a explicat Amalia Nastase.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate