Amante celebre care au ramas insarcinate

Ajunse la bratul unor barbati influenti, multe amante se viseaza sotii. Pentru ca trecerea de la statutul de amanta, la cea de sotie, implica si un divort, multe femeie apeleaza la o metoda mereu la idemana: raman insarcinate, pentru a-si convinge iubitul sa isi paraseasca familia.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Iata cateva cazuri celebre, care au devenit si subiecte ce au tinut multa vreme prima pagina a ziarelor!

Cine sunt femeile care au crezut ca un copil il vor indupleca pe barbatul iubit sa isi lase sotia si, in cele mai multe cazuri, si copiii facuti cu aceasta, pentru a le alege in cele din urma pe ele.

Adriana Nicolae i-a facut doi copii lui Tantareanu jr.

Actrita Adriana Nicolae si-a atins in cele din urma scopul. Aceasta a facut doi copii cu Dragos Tantareanu, fiul milionarului Cristian Tantareanu, facandu-l pe junior sa isi lase sotia si cei doi copii pe care ii avea si sa o ia de la capat alaturi de ea.

Adriana a jucat dur in toti anii in care a fost cea de-a doua femeie din viata lui Dragos si nu s-a lasat "invinsa" pana cand nu a reusit sa il faca pe tatal copiilor ei sa isi paraseasca familia si sa se mute cu ea. Daca dupa primul copil nu i-a iesit, dupa cel de-al doilea, pe care l-a adus pe lume anul acesta in aprilie, amanta si-a convins iubitul sa isi paraseasca domiciliul conjugal.

Adriana Nicolae a provocat o situatie penibila anul trecut cand a a nuntat ca tatal copilului ei este un junior celebru. Toata lumea a crezut ca este vorba de Stefan Banica, insa Andreea Marin, sotia lui de la acea vreme, a fost cea care a "obligat-o" pe actrita sa lamureasca situatia si sa puna capat speculatiilor.

Citeste continuarea!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate