Vedete

Amanunte ascunse din viata amoroasa a Loredanei Chivu. Cum o umilea un fost iubit de fata cu prietenii: "A devenit violent, m-a dat cu capul de pat"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Amanunte ascunse din viata amoroasa a Loredanei Chivu. Cum o umilea un fost iubit de fata cu prietenii: "A devenit violent, m-a dat cu capul de pat"icon photo
 
Cei patru ani de relatie dintre Loredana Chivu si Mihai s-au terminat cu scandal. Chiar daca de afara parea relatia perfecta, Loredana a avut mult de patimit din dragoste. Din pacate, asta nu este singurul esec in dragoste pentru blondina. 
 
“E rusinos ce mi s-a intamplat! Una e sa ai o aventura, alta e sa ai o relatie si sa vorbesti urat de femeia cu care stai in casa! Imi asum despartirea, asa cum mi-am asumat relatia asta falsa! A invins si dragostea de data asta… se pare ca e indragostit de o bagaboanta! Este cu alta de cateva luni… sa fie fericit! Problema e de ce m-a mintit pe mine cand i-am zis clar ca nu il tine nimic langa mine si ca e liber oricand sa fie cu cine vrea, Cu conditia sa fie sincer cu mine. El a ales sa–si imparta viata cu altcineva in timp ce pe mine ma mintea ca ma iubeste… a ras de mine la acea fata, care, culmea, a fost la ziua mea… l-am intrebat frumos daca are pe altcineva, a zis ca nu… eu nu vreau dragoste cu sila. M-a mintit, nu m-a respectat si totul pentru o fata care lucreaza in bordeluri… sa fie fericit cu cine vrea fara sa rada de femeia cu care pana azi a stat in casa si i-a oferit absolut tot!”, declara Loredana, imediat dupa despartire de Mihai.
 
"Cu timpul a devenit din ce in ce mai violent. Cea mai si cea mai urata bataie pe care am primit-o din partea lui a fost si ultima, s-a intamplat de fata cu vreo 30 de persoane, prieteni apropiati, la un gratar. Pregateam carnea si mi-a zis sa curat niste cartofi. I-am raspuns pe un ton mai rastit, nu i-a placut tonalitatea mea si m-am trezit intr-o serie de pumni si picioare. Atat de tare m-a lovit cu pumnii si picioarele incat mi-a rupt blugii pe care-i aveam pe mine. A venit, mi-a dat o palma, m-a dat cu capul de pat, si mi-a umflat ochiul. Chiar de ziua mea, am petrecut-o frumos, cu ochiul umflat”, a mai povestit Loredana, intr-un interviu mai vechi, potrivit cancan.ro.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune