Amănunte despre concertele lui Michael Bolton în România: ”Publicul nostru îl iubește!”

Marele Michael Bolton va susține două concerte în România, pe 20 iulie la Cluj și pe 22 iulie la București. Radu Groza este organizatorul evenimentului.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Marele Michael Bolton, artistul care a vândut peste 65 de milioane de albume în întreaga lume, va susține două concerte în România, pe 20 iulie la Cluj și pe 22 iulie la București. Organizatorul evenimentului, Radu Groza, a vorbit despre cele două concerte, de la Cluj și din Capitală: ”El şi-a lansat de curand un album nou, A Symphony of Hits, într-un aranjament orchestral deosebit, simfonic. Practic el vine cu promovarea acestui album în România, la Sala Palatului. Aşadar, cei care iubesc cântecele lui Michael Bolton pot să vină să îl audă într-un aranjament orchestral diferit de cel obişnuit, cântând superhituri precum When a man loves a waman, Can I touch you. Simfonic, orchestraţie simfonică, cu multe viori. Un pic mai clasic decât cel cu care ne-a obişnuit.”, a povestit Groza.

Citeste si: Pe Andra a apucat-o plansul! Ce a spus Maruta in acele momente

Citeste si: Cum arata vila de 21 milioane de dolari a lui George Soros! Miliardarul locuieste intr-un castel, la marginea New York-ului

Potrivit lui Radu Groza, și o româncă se va afla pe scenă cu Michael Bolton:”Publicul din România îl iubeşte pe Michael. El este un artist care este recunoscut pentru baladele lui, pentru piesele lui sensibile. Poporul român este sensibil, apreciază muzica frumoasă şi atunci sigur că îl iubeşte şi s-a născut o dragoste între Michael şi publicul din România. (...) Laura Bretan va cânta nu numai în deschidere, va cânta şi o piesă cu Michael Bolton. A fost alegerea managementului lui Michael Bolton”, a dezvăluit impresarul.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate